این دستگاه هنگام کار صدای بسیار کمی دارد و همچنین دارای سیستم ایمنی ضد یخ زدگی، سیستم ایمنی کنترل خودکار مسیر دوکش است. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود میآیند. لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنلها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و … بنابراین میتوانید با توجه به نوع نیاز خود رادیاتور پنلی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید.
- وزن خالص پکیج های فوق ۳۸ کیلوگرم بوده و مصرفی برق آنها ۱۵۸ وات می باشد.
- محصولات تولیدی این شرکت، دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد ملی ایران بوده و از بالاترین راندمان حرارتی در نوع خود برخوردار می باشند.
- از دیگر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مورد نیاز ساختمانهای امروزی میتوان انواع رادیاتور را نام برد.
- به طور کلی نوع لولهای رادیاتور بیشتر برای دستشویی، حمام و محیطهای مرطوب کاربرد دارد.
رادیاتورهای پنلی نسل جدید رادیاتورهای فولادی هستند؛ البته سعی شده تمام اشکالاتی که در فولادیها وجود دارد، در این پنل اصلاح شود و کارایی و عمر مفید آن افزایش پیدا کند. این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب میشود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است. رادیاتور پنلی، به دلیل شکل ظاهری زیبا و مسطحی که دارد، میتواند در دکوراسیون منازل استفاده شده و بر زیبایی محیط بیفزاید. پخش بهینه گرما در محیط و نیاز نداشتن به هواگیری از دیگری ویژگیهای مثبتی که میتوان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. اما از آنجا که می توان با کم یا زیاد کردن پره ها آنها را با محل نصب متناسب نمود، طرفداران خاص خود را دارند.
در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراینرسوب گداری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد. این پکیج دیواری دارای دو مبدل حرارتی می باشد که یکی برای تأمین گرمایش رادیاتورها و دیگری برای تأمین آبگرم مصرفی تعبیه شده است. پکیج های دیواری گازسوز ایران مجله خبری رادیاتور رادیاتور که کد آنها با حرف که دارای حرف M ، K ، E و L می باشند از نوع پکیج های دو مبدل می باشند. همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد. مدلهای L و K ایران رادیاتور دارای نمایشگر عیب یاب دیجیتال بوده و مدل L دارای منبع انبساط بزرگتری نسبت به سایر مدل ها دارد.
رادیاتورهایی که از آلومینیوم در تولید آنها استفاده شده است، سبک بوده و در مقایسه با دو نوع دیگر، از نظر ظاهری جلوه و ظاهر زیباتری دارند. عمر طولانی، زنگ نزدن و هدایت گرمایی بالا در این رادیاتورها از دیگر عواملی است که موجب میشود خرید این نوع رادیاتور بیشتر صورت پذیرد. رادیاتورهای آلومینیومی را بر اساس روش تولید نیز به سه دسته، رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست، اکسترود و دایکاست اکسترود تقسیمبندی میکنند. به دلیل مقاومت این رادیاتور در برابر زنگ زدگی، میتوان از آن در جاهای مرطوب مانند حمام نیز استفاده کرد. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند.
در صورتی که این اتفاق بیفتد شما ناچار خواهید بود کل پنل را عوض کنید و هیچ راه دیگری برای حل این مشکل وجود ندارد. از دیگر معایب استفاده از رادیاتورها میتوان به نیاز به رسیدگی سالیانه آنها اشاره نمود. هر ابتدای فصول سرد سال که لازم است تا رادیاتورها مجددا فعال شوند، لازم است تا قبل از راه اندازی مجدد آنها، نسبت به هواگیری هر یک از رادیاتورها به صورت دستی اقدام نمود. در صورتی که این هواگیری انجام نشود، این امکان وجود دارد که فشار هوای موجود در رادیاتور مانع از ورود آب گرم به رادیاتور شده و در نتیجه رادیاتور مربوطه بازدهی مورد انتظار را نداشته باشد.
شوفاژ برقی پارس رادیاتور مدل RAFAL
یکی از مواردی که موجب به یک خرید مطمئن می شود کیفیت و ماندگاری یک وسیله می باشد. همانطور که می دانید رادیاتور پنلی از جنس فولاد تولید می شوند و رادیاتور های پره ای از جنس آلومنیوم. اگر پکیج دیواری در بالکن و یا فضای باز نصب شود و مسیر دودکش پکیج دیواری بصورت افقی باشد وبیشتر از 30 سانتی متر باشد باید از پکیج های نوع فن دار شرکت ایران رادیاتور استفاده شود. در سایت مرجع و فروشگاهی دماتجهیز ، اطلاعات و قیمت های تضمین شده پکیج ایران رادیاتور با گارانتی اصل جهت برخورداری شما عزیزان از حس خوب خرید بهینه و هوشمند ارائه گردیده است.
رادیاتور پنلی تاش 180 سانتی متر تیپ 22
در حقیقت میتوان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار میگیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب میگردند. پکیجها دستگاههای گرمایشی نسبتا جدیدی هستند که وظیفه تامین آب گرم مصرفی و آب گرم مورد نیاز وسایل گرمایشی خانه مانند رادیاتورها را برعهده دارند. از دیگر رادیاتورهای موجود در بازار، رادیاتورهای برقی هستند که انرژی مورد نیاز برای فعالیتشان را از برق ساختمان تأمین میکنند و به سیستمهای حرارت مرکزی مانند پکیج و موتورخانه متصل نیستند. از لحاظ ظاهری هم زیبایی و تناسب رادیاتور با دکوراسیون منزل شما حائز اهمیت می باشد، کیفیت رنگ، مقاومت دربرابر زنگ زدگی و مقاومت مکانیکی، داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز فاکتورهای بسیار مهمی اند.