حال قصد داریم در این نوشتار مقایسه ای میان رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای داشته باشیم. رادیاتورها و یا شوفاژهای پرهای، نوع دیگر این سیستمهای گرمایشی هستند. این سیستمها طول عمر و دوام بسیار بالاتری نسبت به سایر انواع این محصولات دارند.
پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل M28FF
رادیاتورها در مقایسه با سایر وسایل گرمایشی مانند بخاریها، مزیتهای زیادی داشته و همین عامل باعث شده که افراد زیادی برای گرم کردن محل زندگی شان تصمیم بگیرند از این وسیله استفاده کنند. یکی از مزیتهایی که میتوان در مورد رادیاتورها به آن اشاره کرد، بالا بودن سرعت گرم کردن محیط است. از دیگر مزایای استفاده از رادیاتورها میتوان به توان پخش مناسب گرما در محیط اشاره کرد. این وسیله به کمک جریان هوا قادر است حرارت را در محیط به صورت کاملا یکنواخت و یکپارچه پخش کند. از دیگر ویژگیهایی که از نظر طراحان دکوراسیون داخلی بسیار جالب توجه است، شکل ظاهری این وسیله است که در تناسب با سایر اجزای موجود در محیط است و از این نظر نیز میتواند تاثیر زیادی بر روی جلوه ظاهری و دیزاین یک مکان داشته باشد. حرارتی که رادیاتورها از خود انتشار میدهند، بهینه است و به همین دلیل قادر است مدت طولانی در محیط باقی بماند و ما با کمتری میزان اتلاف انرژی گرمایی مواجه باشیم.
از طریق این نمایشگر در صورت خرابی دستگاه عیب دستگاه توسط کد به مصرف کننده نمایش داده می شود. سلام خسته نباشید، من کیهان سلام زاده هستم م تو المان دارم دوره فنی و حرفه ای در بخش راه اندازی شوفاژ، نصب دیگ های روغنی و گازی ، نصب شیرالات ، تهویه هوای ساختمان، و نصب و راه اندازی صفحات خورشیدی میگذرونم. با توجه به این که تو المانم چه نصب قدیم و چه نصب جدید رادیاتور هنوز زیر پنجره هست و چون شما گفتید برای این که رادیاتور بهتر اتاق گرم کنه باید در سرد ترین نقطه اتاق باشه . میخواستم بدونم چطور با این محل نصب رادیاتور بهتر ساختمان گرم میکنه؟ ممنون میشم اگه جواب بدین. این مدل پکیج از نوع دو مبدل (یک مبدل برای تأمین گرمایش رادیاتورها و مبدل دیگر برای تأمین آبگرم مصرفی) می و همچنین قطر لولههای مدار گرمایش 4/3 اینچ و قطر لولههای آب گرم و سرد، 1/2 اینچ است.
- رادیاتورها، مبدلهایی هستند که در سیستمهای گرمایشی از آنها استفاده میشود و خرید و فروش آن امروزه بسیار متداول شده است.
- پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در دو نوع تک مبدل و دو مبدل موجود می باشند.
- عدم جاگیري و اشغال فضاي محیط و اتاق و تأثیر نداشتن آن در چیدمان و دکوراسیون محیط داخلي و عدم نیاز به قرنیز کاري محیط داخلي و اتاقها از مزايای آن است.
- همچنین سفارش خرید لوازم جانبی جهت نصب آسان انواع پکیج ایران رادیاتور شامل شیرآلات و اتصالات مربوط به نصب در زمان سفارش خرید پکیج به شرکت دماتجهیز امکانپذیر است.
عیب دیگر استفاده از رادیاتورها، زمانی به چشم میآید که این وسیله دچار آسیب و سوراخ شدگی شود. در صورتی که این اتفاق بیفتد شما ناچار خواهید بود کل پنل را عوض کنید و هیچ راه دیگری برای حل این مشکل وجود ندارد. از دیگر معایب استفاده از رادیاتورها میتوان به نیاز به رسیدگی سالیانه آنها اشاره نمود. هر ابتدای فصول سرد سال که لازم مجله خبری رادیاتور است تا رادیاتورها مجددا فعال شوند، لازم است تا قبل از راه اندازی مجدد آنها، نسبت به هواگیری هر یک از رادیاتورها به صورت دستی اقدام نمود. در صورتی که این هواگیری انجام نشود، این امکان وجود دارد که فشار هوای موجود در رادیاتور مانع از ورود آب گرم به رادیاتور شده و در نتیجه رادیاتور مربوطه بازدهی مورد انتظار را نداشته باشد.
امیدواریم ایننکات بتواند به شما در خرید رادیاتور کمک نماید. حال که قصد خرید رادیاتور را دارید بهتر است تا برخی از نکات را در نظر بگیرید و سپس به خرید رادیاتور اقدام نمایید. قبل از پرداختن به اینموضوع اول به نکات خرید رادیاتور میپردازیم و سپس برندهای مختلف را با یکدیگر بررسی میکنیم. با همهی این اوصاف بهترین برند تولید کنندهی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگیهایی دارد. تقسیم بندی دیگری که در مورد رادیاتورها وجود دارد، بر اساس شکل ظاهری آنها انجام میشود که در ادامه به ذکر توضیحاتی در مورد آنها میپردازیم.
به طور معمول ساختمان ها و برج های مسکونی برای سرما از کولر و برای ایجاد گرما در فصل زمستان از پکیج، اسپیلت و رادیاتور بهره برداری می نمایند. رادیاتورها تقریبا در همه ساختمان های آپارتمانی نصب می شوند و به عنوان سیستم گرمایشی اصلی کاربرد دارند. رادیاتور که بعضی آن را با نام شوفاژ می نامند نوعی وسیله گرمایشی فلزی می باشد که به دیوار وصل می گردد و بر حسب فلز استفاده شده در آن انواع مختلفی دارد. رادیاتورها از جریان برق استفاده می نمایند و مثل یک منتقل کننده دما و گرمای آب عمل می کنند. در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراین رسوب گذاری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد. در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراینرسوب گداری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد.
در واقع با این کار رادیاتور شوفاژ را در سردترین نقطه از ساختمان نصب می کردند. از زمان های قدیم بیشتر رادیاتورهای شوفاژ را در زیر پنجره و یا بر روی دیوار خارجی ساختمان نصب می کردند. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج های فوق ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد آنها، ۱۰ bar است.