پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF تاسیسات مرکزی ایران-پنل رادیاتور

رادیاتورها بر اساس ماده‌ای که از آن در تولیدشان استفاده می‌شود به سه دسته آلومینیومی، فولادی و چدنی تقسیم می‌شوند. یک روش بر اساس جنس بدنه رادیاتورها و روش دیگر، طبقه‌بندی بر اساس شکل آن است که ما در اینجا قصد داریم هر دو را بررسی کنیم و با انواع رادیاتورها آشنا شویم. در رادياتور قرنیزی پوستهای آلومینیومی شبیه به قرنیز تولید میگردد و با توجه به قابلیت شكل پذيری پوشش رنگ مقاومت و سختی آلومینیوم اين امكان را به وجود میآورد که يك رادياتور طولی در پشت اين پوسته قرار گیرد که جنس لولهها هم مانند پوسته از آلومینیوم است. به بیانی دیگر هرچه فاصله رادیاتور از پکیج بیشتر باشد، میزان راندمان رادیاتور نیز کاهش پیدا می کند. برای جلوگیری از یخ زدگی گاز ، تنظیم کننده خودکار جریان گاز در آن در نظر گرفته شده است. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.

این دسته از سیستم‌ها با نصب شدن در شوفاژخانه، می‌توانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند. همان‌طور که می‌دانید شوفاژ، به نوعی از سیستم‌های گرمایشی و یا تجهیزات حرارت مرکزی، اطلاق می‌شود که وظیفه اصلی آن، ایجاد گرمای مورد نیاز محیط و هم‌چنین تامین آب گرم مصرفی یک ساختمان است. لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستم‌هایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت می‌کنند. در رادیاتور پنلی در پنل ها آب گرم خارج شده از موتورخانه یا پکیج در جریان است و این جریان باعث انتقال گرما به محیط می شود.

رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است. بازدهی حرارتی بالا از وبژگی‌های اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب می‌شود. اگر از رادیاتور پره‌ای خریداری می‌کنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد.

  • رادیاتور پنلی ایساتیس و لورچ مجهز به خط تولید LEAS ایتالیا می باشد.
  • در پکیج های دیواری تک مبدل یا بی ترمیک ایران رادیاتور، مبدل تعبیه شده از نوع دوبل بوده و همزمان دو وظیفه تامین آبگرم مصرفی و هم چنین گرمایش ساختمان را بعهده دارد.
  • قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد.

برخی از شرکت های ایرانی با گرفتن نمایندگی از طرف های خارجی رادیاتور پنلی با برندهای آن ها را در ایران تولید می کنند. ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد. خطهای تولید رادیاتور پنلی عمدتا ربات های برش تمام اتوماتیک و دستگاه های جوش تمام اتوماتیک و حوضچه های رنگ و رنگ آمیزی رباتیک می باشد. قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد.

این ویژگی‌ها در کنار امنیت کمی است که در زمینه‌ی سوختگی دارند. برای خرید رادیاتور ایران رادیاتور به صفحه مربوطه مراجعه نمایید. در حقیقت، شوفاژها می‌توانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند. لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصولات گرمایشی نیز، از آب گرم برای تامین انرژی، استفاده می‌کنند. نسبت به دیگر مدل های پکیج ایران رادیاتور، دستگاه های سری E نماد سادگی و کارایی هستند درحالی که تمامی امکانات اساسی و ویژگی های بارز پکیج های ایران رادیاتور در آنها جاریست. راندمان بالای 90 درصدی دستگاه از دیگر وجوه مثبت پکیج ایران رادیاتور است.

اما باز هم باید این موضوع را در نظر گرفت که با قرار دادن رادیاتور در پشت در ورودی با باز کردن در تمامی هوای گرم تولید شده در آن به خارج از اتاق هدایت خواهد شد، مخصوصا اگر در اتاق به فضای سرد تر باز شود. یکی از موارد بسیار مهمی که می تواند تاثیر بسیار زیادی در گرمادهی رادیاتور داشته باشد، میزان فاصله رادیاتور تا پکیج در ساختمان است. مخصوصا در مواردی که لوله کشی رادیاتور به صورت روکار صورت گرفته باشد، این کار به راحتی قابل اجرا است. یکی دیگر از محل های مضر برای نصب و قرارگیری رادیاتور شوفاژ در منزل این است که آن را در پشت پرده های بلند و زخیم نصب کنید.

اما عیب بزرگ این سیستم‌های گرمایشی، این است که تعویض آن‌ها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. حروف اختصاری FF به معنی وجود فن خروج دود در این دستگاه پکیج ایران رادیاتور است. ابعاد دستگاه 440×850×380 است و وزن دستگاه معادل 40kg گرم است. وجود منبع انبساط 8 لیتری در کنار توان گرمایشی kcal ارزش خرید خوبی به این دستگاه داده است. مجموعه سولار شوفاژ از سال 1391 در تهران فعالیت خود را در زمینه فروش و راه اندازی سیستم های گرمایشی منازل و ساختمان ها آغاز کرد. این مجموعه با داشتن نمایندگی 3 برند بزرگ ایران رادیاتور ، بوتان و لورچ به طور گسترده در ارائه محصولات و خدمات این 3 شرکت فعال میباشد.

پکیج دیواری گازی بوتان سری اپتیما OPTIMA

این طبقه بندی بر اساس ظاهر، طراحی و ساخت رادیاتورها انجام می‌پذیرد. رادیاتور پنلی، رادیاتور پره‌ای و لوله‌ای از انواع رادیاتور هستند. از طرف دیگر مجله خبری رادیاتور یکی از ویژگی‌های اصلی این سیستم‌ها، این است که در صورت سوراخ شدن و یا زنگ زدگی پره‌های رادیاتور مورد نظر، می‌توانید آن‌ها را به راحتی تعویض کنید.

در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد. برای مثال 100 سانترادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پرهرادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند. در سیستم حرارت مرکزی شوفاژ و در محلی به نام موتورخانه و یا شوفاژخانه، برخی از تجهیزات، به کار رفته است.

پکیج شوفاژ دیواری ایرتورپن مدل 26 – IRTURPAN 26S

این پکیج‌ها، علاوه بر نوع دیواری، در نوع زمینی نیز ساخته می‌شوند. از جمله این موارد می‌توان به خرید پکیج زمینی ایران رادیاتور، پکیج زمینی بوتان، پکیج زمینی شوفاژکار و پکیج زمینی فرولی ، خرید آبگرمکن اشاره کرد. پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در دو نوع تک مبدل و دو مبدل موجود می باشند.