این پکیج دیواری دارای دو مبدل حرارتی می باشد که یکی برای تأمین گرمایش رادیاتورها و دیگری برای تأمین آبگرم مصرفی تعبیه شده است. رادیاتور ها یکی از پرکاربردترین و مهم ترین مبدل های حرارتی می باشد که برای انتقال گرما، گرمای آب را به محیط منتقل می کند. باید بدانیم که رادیاتورها به تنهایی قادر به تولید گرما نیستند و باید به سیستم های گرمایشی مانند پکیج ها و یا موتورخانه ها متصل شوند. رادیاتورها فقط برای سیستم های گرمایشی هستند و در سیستم های سرمایشی و گرمایشی قابل استفاده نیستند مگر اینکه از دستگاه فن کویل استفاه شده باشد. در حال حاضر سیستم های گرمایشی و سرمایشی جدید بسیار مجهز و در عین حال ساده و بیخطر تولید و به بازار عرضه می شوند.
رادیاتور پنلی 80 سانتی تاش تیپ 22
این دسته از سیستمها با نصب شدن در شوفاژخانه، میتوانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند. همانطور که میدانید شوفاژ، به نوعی از سیستمهای گرمایشی و یا تجهیزات حرارت مرکزی، اطلاق میشود که وظیفه اصلی آن، ایجاد گرمای مورد نیاز محیط و همچنین تامین آب گرم مصرفی یک ساختمان است. لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستمهایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت میکنند. در رادیاتور پنلی در پنل ها آب گرم خارج شده از موتورخانه یا پکیج در جریان است و این جریان باعث انتقال گرما به محیط می شود.
ما در اینجا مقایسهای در میان محصولات موجود در بازار ایران انجام دادهایم تا بتوانید بهترین مناسبترین گزینه با شرایط خود را انتخاب نمایید و در فصول سرد سال از گرمایش منزل خود نهایت لذت را ببرید. به همین دلیل سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ به سرعت توانست جای خود را در میان بسیاری مجله خبری رادیاتور از خانهها باز نماید. سالهاست که در خانههای نوساز دیگر اثری از سیستم گرمایشی بخاری دیده نمیشود. بخاریها هم جای زیادی به خود اختصاص میدهند هم میتوانند خطر گازگرفتگی را افزایش دهند. زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است.
برخی از شرکت های ایرانی با گرفتن نمایندگی از طرف های خارجی رادیاتور پنلی با برندهای آن ها را در ایران تولید می کنند. ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد. خطهای تولید رادیاتور پنلی عمدتا ربات های برش تمام اتوماتیک و دستگاه های جوش تمام اتوماتیک و حوضچه های رنگ و رنگ آمیزی رباتیک می باشد. قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد.
- مبدل اصلی در پکیج های دو مبدله وظیفه تامین گرمایش محیط را بر عهده دارد به این صورت که آب پس از عبور از مبدل و گرم شدن به رادیاتورها منتقل میشود.
- این کارخانه محصولات خود را از ۱۳۹۴ به ایران عرضه داشت و به بازارهای ایران امد.
- فروشگاه شعله باران آسانترین و بهترین روش برای خرید محصولات حرارتی و برودتی با تضمین و خدمات پس از فروش.
- تنها ایراد این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پرهای نمی توان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد نمود.
- به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند.
انواع رادیاتور شامل رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای و رادیاتورهای آلومینیومی می باشند که در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد. در بسیاری از موارد دیده شده که به دلیل اینکه لوله کشی رادیاتور شوفاژ بر اساس نقشه لوله کشی ساختمان به درستی صورت نگرفته است، رادیاتورها در محل مناسبی نصب نشده اند. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند. رادیاتورهای پرهای از انواع پر طرفدار رادیاتورها محسوب میشوند.
سیستمهای کنترل کننده
این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب میشود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است. رادیاتور پنلی، به دلیل شکل ظاهری زیبا و مسطحی که دارد، میتواند در دکوراسیون منازل استفاده شده و بر زیبایی محیط بیفزاید. پخش بهینه گرما در محیط و نیاز نداشتن به هواگیری از دیگری ویژگیهای مثبتی که میتوان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. از لحاظ ظاهری هم زیبایی و تناسب رادیاتور با دکوراسیون منزل شما حائز اهمیت می باشد، کیفیت رنگ، مقاومت دربرابر زنگ زدگی و مقاومت مکانیکی، داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز فاکتورهای بسیار مهمی اند. این دستگاه هنگام کار صدای بسیار کمی دارد و همچنین دارای سیستم ایمنی ضد یخ زدگی، سیستم ایمنی کنترل خودکار مسیر دوکش است.
رادياتور ایران رادیاتور مدل ماکسی MAXI 500
در رادیاتور پنلی جهت افزایش عمر مفید و بالا بردن کیفیت رنگ تمامی سطوح رادیاتور پنلی ق از رنگ شدن در رنگ آستراپوکسی فرو میروند و سپس یا رنگ اپوکسی پلی استر به روش الکترو استاتیکی با تجهیزات تمام الکترونیکی پوشش داده می شود. سوخت پکیجهای دیواری معمولا گاز و برق است و پکیجهای زمینی گازوئیل سوز و یا دوگانه سوز هستند. معمولا برای گرم کردن خانه از انواع بخاریهای گازی و شومینه استفاده میشود که این لوازم به علت مصرف سوخت بالا و سنگین کردن هوای منزل توصیه نمیشوند. قیمت این رادیاتورها پایین است، اما ضربه پذیری و شکنندگی، نبود تنوع در شکل ظاهری و محدودیت در افزایش طول از جمله مشکلاتی است که میتوان در رابطه با این نوع به آن اشاره کرد. برای آنکه درصد زنگ زدگی این فلز کاهش پیدا کند از مادهای به نام پلی استر جهت پوشاندن سطوح رادیاتور استفاده میشود.