پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری E مهام صنعت-پنل رادیاتور

ویژگی مورد توجه دیگر قیمت مناسب و نوع اتصالات و سهولت در نصب آن است. در ضمن حتما حواستان باشد که هر وسیله ای که می خرید از جمله رادیاتور می بایست از پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض مناسب برخوردار باشند. ازاين رادياتورها برای گرم کردن بعضی نقاط کم اهمیت مثل انباری يا گلخانه مصرف می گردد . برای اينكه سطوح گرمايي اين رادياتور را افزايش دهند اطراف لوله ها را به تیغه هايی (پره هايی) متصل می کنند. برند های محبوب شوفاژ و رادیاتور به ترتیب الویت عبارتند از ایران رایادتور,بوتان,لورچ,سانیکا, … در زیر می توانید نظرات مردم در مورد رادیاتور پنلی را مطالعه نمایید و اگر شما نیز تجربه ای در مورد استفاده از این نوع رادیاتور دارید خوشحال می شویم که از طریق نظرات با ما در میان بگذارید.

محل مناسب برای نصب رایاتور ها در زیر پنجره ها و دیواره های خارجی می باشد به همین دلیل بیشترین تلفات حرارتی را از این دو نقطه داریم. آن‌ها همه‌ ی سال یکجا نشسته‌اند.تنها می بایست پیچی را بپیچانید تا گرم یا سرد شوند. همچنین خطر مرگ با گاز مونوکسید کربن را ندارند.ضمن اینکه در مدل‌های پنلی این رادیاتورها هستند که هیچ خطر سوزاندن را با خود حمل نمی ‌کنند. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج های فوق ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد آنها، ۱۰ bar است.

بنابراین آب، دوباره توسط لوله‌های برگشتی، به سمت شوفاژ خانه حرکت می‌کند و برای اینکه بتواند دوباره گرمای خود را به دست آورد وارد دیگ بخار می‌گردد و این سیکل، دوباره تکرار می‌شود. قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد. فروشگاه ایران‌زمین نمایندگی رسمی محصولات شرکت بوتان در استان البرز، ارائه دهنده‌ی بهترین محصولات سرمایش و گرمایشی با بهترین و متنوع‌ترین برندها، با ارائه‌ی خدمات برتر می‌باشد. پکیج‌های زمینی برای گرم کردن میزان بیشتری آب مصرفی از یک مخزن آب تشکیل شده‌اند اما پکیج‌های دیواری مخزن آب ندارند. معمولا برای گرم کردن خانه از انواع بخاری‌های گازی و شومینه استفاده می‌شود که این لوازم به علت مصرف سوخت بالا و سنگین کردن هوای منزل توصیه نمی‌شوند. رادیاتورها بر اساس ماده‌ای که از آن در تولیدشان استفاده می‌شود به سه دسته آلومینیومی، فولادی و چدنی تقسیم می‌شوند.

این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. پکیج دیواری ایران مجله خبری رادیاتور رادیاتور مدل L24FF از دو مبدل صفحه ای و مبدل حرارتی اصلی بهره مند می باشد. یکی از مزیت های پکیج های دو مبدل، طول عمر و کارایی بیشتر است. با گسترش جوامع شهری و فرهنگ آپارتمان نشینی، لزوم استقلال در واحدهای مسکونی و بهینه سازی مصرف سوخت باعث شده است که موتورخانه های سنتی جای خود را به پکیج های دیواری بدهند.

شوفاژ برقی پارس رادیاتور مدل RAFAL

در نوع آلومینیومی از ترکیب تعداد پره، می توان توان گرمای مورد نظر متناسب با فضای مورد بحث را محاسبه نمود. فروشگاه شعله باران آسانترین و بهترین روش برای خرید محصولات حرارتی و برودتی با تضمین و خدمات پس از فروش. وزن خالص این پکیج ها 42 Kg است و با برق مصرفی 166 وات کار می کنند.

این دسته از محصولات، توان و بازه حرارتی مناسب و قابل قبولی دارند که این عامل، بسته به تعداد پره و هم‌چنین جنس رادیاتور مورد نظر، تغییر می‌کند. شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در می‌آورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستم‌ها تولید می‌شود نسبت به شوفاژ نوع نوع پره‌ای، بالاتر است. از طرف دیگر، شوفاژهای پنلی، به دلیل اینکه سطح حرارتی صافی ایجاد می‌کنند، می‌توانند فضای یک خانه را به صورت کاملا یکنواخت، گرم نمایند. اما عیب بزرگ این سیستم‌های گرمایشی، این است که تعویض آن‌ها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است.

  • پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند.
  • نظافت و گردگیری دوره‌ای رادیاتور موجب افزایش راندمان گرمادهی آن می شود.
  • تحمل آن در برابر ضربه، امکان استفاده از آن را برای مدت‌های طولانی را فراهم می‌کند.
  • تمرکز اصلی فروشگاه بر محصولات ایران رادیاتور و محصولات گرمایشی میباشد.
  • این طبقه بندی بر اساس ظاهر، طراحی و ساخت رادیاتورها انجام می‌پذیرد.
این رادیاتور در سال ۱۹۳۶ به بهره برداری رسید و همچنان یکی از پیشگامان این صنعت است. رادیاتورهای پره‌ای از انواع پر طرفدار رادیاتورها محسوب می‌شوند. علت این امر آن است که همانطور که گفتیم می‌توانید با کم یا زیاد کردن پره‌های رادیاتور، آن‌ها را نسبت به محیط‌ مناسب‌سازی نمایید. از طرفی هر پره قابلیت تعمیر و تعویض دارد که نسبت به رادیاتور پنلی یک مزیت محسوب می‌شود.

رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است. بازدهی حرارتی بالا از وبژگی‌های اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب می‌شود. در سال ۱۳۵۷ این کارخانه در شهر اصفهان تاسیس گردید و یکی از نام‌های آشنای رادیاتورسازی در ایران شد. این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید.

رادیاتور پنلی سپاهان ۱۰۰ سانتی متری

ما در اینجا مقایسه‌ای در میان محصولات موجود در بازار ایران انجام داده‌ایم تا بتوانید بهترین‌ مناسب‌ترین گزینه با شرایط خود را انتخاب نمایید و در فصول سرد سال از گرمایش منزل خود نهایت لذت را ببرید. برندهای مختلفی در بازار ایران وجود دارد که رقابت تنگاتنگی در زمینه‌ی تولید رادیاتورهای مختلف در شکل‌ها و رنگ‌های مختلف با یکدیگر دارند. بر اساس قیمت شمش آلومینیوم، قیمت نهایی محصول و راندمان حرارتی آن‌ها بسیار با یکدیگر متفاوت است. می‌توان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود. رادیاتورهای پنلی با وجود مزایای بیشماری که دارند دارای معایب متعددی نیز هستند.