حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج های فوق 85 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد آنها، 10 bar است. این پکیج دیواری دارای توان حرارتی بالا، KCal/Hr معادل 36 KW می باشند. این پکیج دیواری دارای توان مجله خبری رادیاتور حرارتی بالا، ۳۰۹۶۰ KCal/Hr معادل ۳۶ KW می باشند. ظرفیت حرارتی خروجی پکیج اکو 22 ایران رادیاتور برابر کیلوکالری بر ساعت و معادل 22 کیلووات بوده و مصرف برق این پکیج پایین بوده و معادل 135 وات است.
در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراین رسوب گذاری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد. این مدل پکیج دیواری ایران رادیاتور برای واحدهای مسکونی و اداری حداکثر 140 مترمربع مناسب است. بطور کلی نصب و راه اندازی و خدمات بعد از فروش کلیه پکیج های دیواری ایران رادیاتور باید فقط توسط شبکه گسترده سرویسکاران مجاز این شرکت که دارای بیش از ۱۰۰۰ شعبه در سراسر کشور میباشند انجام گیرد.
مبدل اصلی () که برای گرمایش محیط از آن استفاده می شود و مبدل صفحه ای () برای تامین آبگرم مصرفی بهداشتی. پکیج های دو مبدل بجهت ثابت بودن دبی عبوری و کنترل بهتر دمای سیال، گرادیان حرارتی تحت کنترل بوده و آبگرم مصرفی به صورت مطبوع به دست می آید. همچنین با توجه به اینکه آبگرم مصرفی با شعله مشعل تماس مستقیم ندارد،تشکیل رسوب بر جداره داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیر تر اتفاق می افتد.
با توجه به فراگیری هر چه بیشتر پکیج دیواری ، اکثر مصرف کنندگان خواستار این هستند که بدانند رادیاتور پنلی یا پره ای با پکیج کارایی بهتری را دارند. البته ذکر این نکته نیز مهم است که این هوا گیری مداوم باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شما خواهد شد. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج دیواری انتخاب رادیاتور پنلی می تواند گزینه بهتری باشد.
رادیاتور پنلی بارلی مدل کلاسیک 160 سانتی متر
حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، ۶۰ درجه سانتیگراد می باشد. امروزه انواع مختلف پکیجها با برندهای متنوع در بازار خرید و فروش میشوند که از جمله مهمترین این برندها میتوان خرید پکیج دیواری ایران رادیاتور، پکیج دیواری بوتان، پکیج دیواری شوفاژکار و پکیج دیواری فرولیو خرید پکیج ایمرگاس را نام برد. این پکیجها، علاوه بر نوع دیواری، در نوع زمینی نیز ساخته میشوند. از جمله این موارد میتوان به خرید پکیج زمینی ایران رادیاتور، پکیج زمینی بوتان، پکیج زمینی شوفاژکار و پکیج زمینی فرولی ، خرید آبگرمکن اشاره کرد. پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری L با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 140 مترمربع مناسب می باشد. این پکیج دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل مینمایند.
رادیاتور پنلی ایران نوین 120 سانتی متری
در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراینرسوب گداری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد. این پکیج دیواری دارای دو مبدل حرارتی می باشد که یکی برای تأمین گرمایش رادیاتورها و دیگری برای تأمین آبگرم مصرفی تعبیه شده است. پکیج های دیواری گازسوز ایران رادیاتور که کد آنها با حرف که دارای حرف M ، K ، E و L می باشند از نوع پکیج های دو مبدل می باشند. همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد. مدلهای L و K ایران رادیاتور دارای نمایشگر عیب یاب دیجیتال بوده و مدل L دارای منبع انبساط بزرگتری نسبت به سایر مدل ها دارد.
در صورتی که این اتفاق بیفتد شما ناچار خواهید بود کل پنل را عوض کنید و هیچ راه دیگری برای حل این مشکل وجود ندارد. از دیگر معایب استفاده از رادیاتورها میتوان به نیاز به رسیدگی سالیانه آنها اشاره نمود. هر ابتدای فصول سرد سال که لازم است تا رادیاتورها مجددا فعال شوند، لازم است تا قبل از راه اندازی مجدد آنها، نسبت به هواگیری هر یک از رادیاتورها به صورت دستی اقدام نمود. در صورتی که این هواگیری انجام نشود، این امکان وجود دارد که فشار هوای موجود در رادیاتور مانع از ورود آب گرم به رادیاتور شده و در نتیجه رادیاتور مربوطه بازدهی مورد انتظار را نداشته باشد.
رادیاتور پنلی لورچ مدل پربازده PT100
در حقیقت میتوان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار میگیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب میگردند. پکیجها دستگاههای گرمایشی نسبتا جدیدی هستند که وظیفه تامین آب گرم مصرفی و آب گرم مورد نیاز وسایل گرمایشی خانه مانند رادیاتورها را برعهده دارند. از دیگر رادیاتورهای موجود در بازار، رادیاتورهای برقی هستند که انرژی مورد نیاز برای فعالیتشان را از برق ساختمان تأمین میکنند و به سیستمهای حرارت مرکزی مانند پکیج و موتورخانه متصل نیستند. از لحاظ ظاهری هم زیبایی و تناسب رادیاتور با دکوراسیون منزل شما حائز اهمیت می باشد، کیفیت رنگ، مقاومت دربرابر زنگ زدگی و مقاومت مکانیکی، داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز فاکتورهای بسیار مهمی اند.
رادیاتورها فلزی و یا نیمه فلزی هستند؛ در واقع کاربرد رادیاتورها تعیین میکند که چه جنسی برای ساخت آن انتخاب شود. معمولا برای آنکه راندمان پخش حرارت تولید شده توسط رادیاتورها افزایش پیدا کند، این تجهیزات را زیر پنجرهها نصب میکنند تا به کمک جریان هوا، حرارت در کل اتاق پخش شود. شوفاژها و همچنین رادیاتور پکیج بوتان، از جمله ابزارها و تجهیزاتی می باشند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، کاربردی می باشند. از این رو می توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند.
- این رادیاتورها کم مصرف هستند و همین امر می تواند در پایین نگه داشتن قبض های آب شما در ماه های زمستان کمک کند.
- پخش بهینه گرما در محیط و نیاز نداشتن به هواگیری از دیگری ویژگیهای مثبتی که میتوان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد.
- همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد.
- رادیاتور والترو یکی از کارخانجات چند ملیتی با فعالیت در چهار کشور چین، ترکیه، ایتالیا و ایران است که از سال ۱۳۶۷ کار خود را آغاز نمود.