پکیج‌های شوفاژ دیواری و زمینی ایران رادیاتور ایران رادیاتور-پنل رادیاتور

پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل اِل در سیستم گرمایش به صورت رادیاتور میتواند تا 150 مترمربع زیربنا را پشتیبانی کند و درصورتی که سیستم گرمایشی به صورت گرمایش از کف باشد میتواند تا 100 متر مربع زیربنا را پوشش دهد. با گسترش جوامع شهری و فرهنگ آپارتمان نشینی، لزوم استقلال در واحدهای مسکونی و بهینه سازی مصرف سوخت باعث شده است که موتورخانه های سنتی جای خود را به پکیج های دیواری بدهند. پکیج های ایران رادیاتور جهت تامین نیاز گرمایشی و آبگرم بهداشتی ساختمان براساس استانداردهای روز دنیا طراحی و تولید می گردد. در ساخت این محصول از قطعات تولیدکننده های معتبر اروپایی استفاده شده است. محصولات تولیدی این شرکت، دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد ملی ایران بوده و از بالاترین راندمان حرارتی در نوع خود برخوردار می باشند. همچنین علاوه بر پکیج های دیواری، پکیج های زمینی منبع دار به جهت تامین آبگرم بهداشتی فراوان و نیاز گرمایشی همزمان چندین واحد مسکونی، طراحی و تولید گردیده است تا در اختیار مشتریان گرامی قرار گیرد.

رادیاتور ایران رادیاتور مدل ترمونو TERMONO 500

هزینه یک شوفاژ، شامل هزینه و قیمت نصب سیستم و هم‌چنین خرید آن است. در حال حاضر، قیمت رادیاتور شوفاژ فن دار با نوع بدون فن این تجهیزات، دارای تفاوت‌هایی است و بازه‌ها و رده‌های قیمتی متفاوتی برای هر یک توسط تولید کنندگان مختلف در نظر گرفته می‌شود. این عامل به برند و شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز وابسته است. پیش از خرید رادیاتور لازم است این نکته را نیز در نظر بگیرید که جنس بدنه این محصولات نیز قیمت آن‌ها را تغییر می‌دهد. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود می‌آیند.

رادیاتور پنلی لورچ پربازده 80 سانتی متر

پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری L با راندمان حرارتی 90 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 140 مترمربع مناسب می باشد. پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در انواع و کاربردهای مختلفی تولید می گردندکه می توان به مدل های فن دار،بدون فن ، تک مبدل،دو مبدل ، سه مبدل ، آنالوگ و دیجیتال در ظرفیت های تا اشاره نمود. پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در انواع و کاربردهای مختلفی تولید می گردندکه می توان به مدل های فن دار،بدون فن ، تک مبدل،دو مبدل ، سه مبدل ، آنالوگ و دیجیتال در ظرفیت های ۲۴۰۰۰ تا ۳۶۰۰۰ اشاره نمود. با توجه به فراگیری هر چه بیشتر پکیج دیواری ، اکثر مصرف کنندگان خواستار این هستند که بدانند رادیاتور پنلی یا پره ای با پکیج کارایی بهتری را دارند. البته ذکر این نکته نیز مهم است که این هوا گیری مداوم باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شما خواهد شد.

اگر رادیاتور پکیج را در نزدیکی وسایلی مانند مبل بزرگ یا کابینت نصب کنید، هوای گرم خروجی از رادیاتور درون آن محبوس شده و در جریان رفت و برگشت قرار نمی گیرد. به منظور ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص در ادامه به چند نکته در مورد محل نصب رادیاتور در منزل اشاره خواهیم کرد. از پکیج های دو مبدله برای ساختمان هایی که آب ورودیشان دارای سختی و مجله خبری رادیاتور املاح زیاد باشد و یا زیربنای ساختمان بیش از 120 متر باشد ، استفاده ی شود. از آنجایی که انتخاب مناسب ترین مدل جهت خریداری و نصب امری تخصصی است . توصیه می شود با بهره گیری از مشاوره و کارشناسی رایگان تکنسین های مجرب گروه تاسیسات لوکس پیش از خرید و اطلاع از شرایط نصب مرتبط اطلاع حاصل نموده تا آسایش خاطر شما با کمترین هزینه فراهم گردد.

  • در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد.
  • دیگ بخار، عنوان ابزاری است که از آن برای گرم کردن آب درون رادیاتور، استفاده می‌کنند.
  • سیستم عملیات حرارتی فوری و کم مصرف هر اتاق را در خانه خود به دمای مطلوب گرم کنید.
  • در بسیاری از موارد دیده شده که به دلیل اینکه لوله کشی رادیاتور شوفاژ بر اساس نقشه لوله کشی ساختمان به درستی صورت نگرفته است، رادیاتورها در محل مناسبی نصب نشده اند.
  • از این رو می‌ توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند.
  • در حقیقت، شوفاژها می‌توانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند.

نصب بر روی دیوار رادیاتور پنلی یا پره ای با توجه به اینکه رادیاتور پنلی از آنجا که از فولاد ساخته شده است دارای وزن بیشتری می باشد اما با توجه به ساختار رادیاتور پره ای که از آلومنیوم است دارای وزن کمتری بوده و لذا فشار کمتری را به دیوار ساختمان خواهد آورد. ایران رادیاتور یکی از رادیاتورهای معروفی است که هم مشتریان و فروشندگان، هم پیر و جوان که قصد خریدن رادیاتور ندارند به خوبی نامش را می‌شناسند. این رادیاتور در سال ۱۹۳۶ به بهره برداری رسید و همچنان یکی از پیشگامان این صنعت است. در تابستان جمع‌آوری و در زمستان سرهم کردن بخاری‌ها و نصب آن نه تنها کار سختی است بلکه خطر گازگرفتگی را نیز بسیار بالا می‌برد.

آیا می توان رادیاتور شوفاژ را در پشت در اتاق نصب کرد؟