در واقع اتلاف حرارت همواره اتفاق می افتد ولی بسته به مصالح بکار رفته در بنا، میزان آن متفاوت است و ما میتوانیم آن را بوسیله راهکارهای صرفه جویی در اتلاف انرژی (گرما) کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم . بهترین مکان جهت نصب رادیاتور ها در زیر پنجره بوده تا مقداری از حرارت رادیاتور صرف تلفات پنجره و جدارها شود و مابقی آن اتاق را گرم کرده و دمای ان را در حدی مناسب نگه دارد. به دلیل سردی محیط اطراف پنجره استفاده از آن محیط خالی از اشکال نمی باشد. از آن جایی که عملکرد رادیاتورها با استفاده از لوله کشی آب است، امکان نشتی آب در این تجهیزات غیر قابل انکار است. نشتی آب در رادیاتور به دو دلیل خوردگی رادیاتور و ترک خوردن خطوط لوله کشی اتفاق می افتد.
به همین دلیل ممکن است خریداران در خرید رادیاتور گرمایشی با گارانتی معتبر و کیفیت مناسب با چالش مواجه شوند. استفاده از این مبدل حرارتی در اشکال مختلف سابقه تاریخی داشته و در رم باستان از شکل ابتدایی آن استفاده می شده که جنس آنها از سنگ بوده و در زیر سازه ساختمان قرار می گرفتند تا گرمای ذغال را به کف اتاق انتقال دهند. امروزه این محصول برای مصارف تاسیسات ساختمان مسکونی، اداری و تجاری و بیشتر از جنس آلومینیوم، مس، استیل و فولاد تولید شده و روز به روز با سیستم مدرن تری به بازار عرضه می گردد.
- از سبک های سنتی رادیاتور در داخل کشور که خانه های قدیمی مملو از آنها بود.
- همچنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد میکنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید.
- در نتیجه این واکنش الکترولیز آب و تولید گاز هیدروژن و اکسیژن را شاهد خواهیم بود.
با کارشناسان شرکت دیجی امداد رسان تماس بگیرید برای این کار لازم است تا با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید. بنابراین باید هرچه سریعتر مشکل هوا داشتن رادیاتور را برطرف کرده و سوراخها را (هر چند ریز) تعمیر کنید. این آب داغ دوباره درون رادیاتورها هدایت میشود و این چرخه تا زمانی که رادیاتور روشن و سالم باشد تکرار میشود. مهم ترین نکته که بسیار حایز اهمیت است، ظرفیت گرمادهی و همچنین کابرد آنها می باشد. در نتیجه هر کدام از آنه، متناسب با پارامتر های منحصر به فرد و خاص، دارای عملکرد ویژه ای هستند. به بیانی دیگر هرچه فاصله رادیاتور از پکیج بیشتر باشد، میزان راندمان رادیاتور نیز کاهش پیدا می کند.
رادیاتور آلومینیومی مشکی مدل ورتیکال آنادایز
هرکدام از رادیاتورهای گفته شده مزایا و معایبی را دارا هستند که افراد را ملزم میدارد تا متناسب با نیاز، آنها را انتخاب و خریداری نمایند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب انواع رادیاتورهای شوفاژ پرداخته شده است. شوفاژ های پنلی به دلیل داشتن ظرفیت گرمایی بالایی که دارند در مناطق سردسیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند . برای انتخاب مناسب باید متراژ محیط مورد نظر را بر ظرفیت گرمایی هر متر رادیاتور پنلی تقسیم کنیم ، به طور میانگین هر یک متر آن 1750 کیلوکالری ظرفیت گرمایی دارد . استفاده از رادیاتور زمانی امکان پذیر است که فاصله کف تا سقف ساختمان 3 متر باشد در غیر این صورت بهتر است از سیستم های گرمایشی دیگر مانند هواساز، فن کویل و سایر سیستم ها استفاده نمایید. رادیاتورهای پنلی در انواع مختلفی مثل پنیر معمولی یا پنلی، ستونی و ویترینی در بازار یافت می شوند که یکی از مشکلاتی که این رادیاتورها دارند در صورت زنگ زدگی و یا سوراخ شدگی حتما باید تعویض شود و این از بزرگترین مزایای این سیستم رادیاتور شوفاژ می باشد.
رادیاتور آلومینیومی به دلیل جنس فلز مورد استفاده بسیار سبک میباشد. برای جواب به این سوال مهم می بایست ابتدا عامل تشکیل هوا و ماهیت گاز تولیدی را بشناسیم تا بتوانیم مشکل هوا گرفتن رادیاتور را حل نماییم. مشکل دوم در صورت تشدید و تجمیع زیاد این گاز درون رادیاتور (بدین علت که این گاز سبک تر از آب بوده و در بالای رادیاتور (شوفاژ) محبوس می گردد و راه فرار نخواهد داشت) باعث ترکیدن رادیاتور می شود. برندهای مختلفی در بازار ایران وجود دارد که رقابت تنگاتنگی در زمینهی تولید رادیاتورهای مختلف در شکلها و رنگهای مختلف با یکدیگر دارند.
همچنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد میکنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید. از دیگر دلایل سرد بودن رادیاتور تنظیم نبودن فشار گاز می باشد، در صورتی که ارتفاع شعله پایین باشد نشان دهنده آن است که فشار گاز ورودی ساختمان پایین است همچنین احتمالا اینکه دما تنظیم نباشد، هست برای برطرف کردن این مشکل موانع موجود را حل کنید. فراموش نکنید که اگر شما هم پس از مشاهده نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ، خواستید نسبت به تعمیر رادیاتور اقدام کنید، کارشناسان خبره آچاره به این منظور در کنار شما هستند. در این مقاله با بررسی نشانه ها و علائم هوا گرفتن رادیاتور تلاش کردیم که پاسخ این سوال که علت هوا گرفتن رادیاتور پکیج چیست؟ شما با مطالعه این مطالب قادر خواهید بود تا در این شرایط روند هواگیری رادیاتور و شوفاژ را بهراحتی پشت سر بگذارید.
امروزه رادیاتورهای پره ای از جنس فولاد و آلومینیوم و در دو مدل برقی و معمولی تولید و در بازار عرضه می گردند. هر چه میزان تعداد پره های رادیاتور بیشتر باشد میزان گرمایش آن نیز بیشتر خواهد بود. رادیاتورهای پره ای با انواع پکیج و موتور خانه مرکزی سازگاری دارند. تلفات حرارتی از دو طریق انجام میگیرد که یکی از آنها تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف، کف، دیوار، پنجره و… بوده و دیگری تلفات حرارتی ناشی از نفوذ هوای سرد از درزهای پنجره می باشد.
یکی دیگر از انواع رادیاتور از نظر جنس به کار رفته در ساختار آنها، رادیاتورهای آلومینیومی می باشند. مزیت های مهم این رادیاتورها وزن سبک، مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی و شکل مدرن و زیبای آن است. این نوع از رادیاتورها بیشتر در محیط های داخل ساختمان که رطوبت دارند، مانند حمام و سرویس های بهداشتی و همچنین در زیرزمین ها نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که آلومینیوم از نظر رسانایی چهارمین فلز محسوب شده و در طبیعت به راحتی یافت می شود، این نوع از رادیاتورها قیمت مناسبی هم دارند.
بهترین محل برای نصب رادیاتورهای برقی کجاست؟
هنگام نصب رادیاتورها به فاصله رادیاتور تا زمین و دیوار دقت نمایید، این فاصله معمولا بین 10 تا 12 سانتی متر از کف و 5 سانتی متر از دیوار می باشد. تا آنجا که امکان دارد فضای اطراف رادیاتورها برای گردش بهتر هوا و افزایش بازدهی و قدرت حرارتی رادیاتور باید باز باشد. بنابراین سعی کنید انواع پوشش ها و موانع مجله خبری رادیاتور را (مانند پرده ، مبلمان و…) از جلوی رادیاتور دور کنید. قیمت کلیه رادیاتور آلومینیومی ارائه شده در گرمازا به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است. بطور کلی یکی از روشهای رایج گرمایش در آپارتمانهای مسکونی ، اداری و فروشگاهها استفاده از انواع رادیاتورها می باشد.
این وسیله گرمایشی به نوعی یک مبدل محسوب می شود که با وصل شدن به پکیج، موتورخانه و یا دیگر سیستم های گرمایشی مرکزی، آبگرم درون آن به چرخش درآمده و گرما را به بیرون تابش می کند. این وسیله گرمایشی از آلیاژ مختلف فلزی و نیمه فلزی تولید می شود. در این مقاله برای انتخاب بهتر به مشخصات فنی انواع مدل ها و نکاتی درباره برندهای سازنده با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر و عوامل موثر بر قیمت پرداخته ایم. لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، پمپ موجود در سیستم شوفاژ، میتواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاقهای مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند.