بازدهی حرارتی بالا از وبژگیهای اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب میشود. رادیاتور شوفاژ سرد میباشد چه دلیلی دارد و یا به عبارتی علت گرم نشدن رادیاتور پکیج دلایل زیادی دارد که پیشنهاد میکنم مقاله کاملی که قبلا در همین رابطه منتشر کردیم را که با عنوان بررسی کلیه دلایل گرم نشدن رادیاتور شوفاژ میباشد را مطالعه نمایید . در واقع جرم گیری رادیاتور شوفاژ شامل چندین مرحله میباشد که برای انجام صحیح این کار میبایست تک تک مراحل را مو به مو انجام دهید.
من تمام مراحل رو انجام دادم و سیستم کلا شسته شد و گرمایش خونه الان عالی شده. برایپپایین آوردن فشار پکیج مقاله ای قبلا در مورد برای این منظور پیشنهاد میکنم مقالههمه چیز در مورد شیر پرکن و تنظیم فشار پکیجرا مطالعه کنید . بعد از بستن شیرهای رادیاتور مهره اتصال رادیاتور را کمی شُل کرده تا مقداری از آب داخل رادیاتور تخلیه شود و سپس مهره را محکم ببندید . معمولا بهترین زمان انجام این کار قبل از راه اندازی پکیج و یا نهایتا قبل از شروع فصل زمستان میباشد.
محاسبه مقدار رادیاتور مورد نیاز
بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند. در ساخت رادیاتور های پنلی از ورق های با ضخامت 1.1 و یا 1.2 میلی متر فولاد استفاده می شود. رادیاتور های پنلی معمولا در بلوک هایی با طول 40 الی 200 سانتی متر به بازار عرضه می شوند. رادیاتور های دکوراتیو دسته ای از رادیاتورها هستند که علاوه بر تأمین گرمایش اتاق، به سبب ظاهر شکیلی که دارند، بخشی از دکوراسیون داخلی محسوب شده و باعث زیبایی بیشتر محیط می شوند.
شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در میآورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستمها تولید میشود نسبت به شوفاژ نوع نوع پرهای، بالاتر است. از طرف دیگر، شوفاژهای پنلی، به دلیل اینکه سطح حرارتی صافی ایجاد میکنند، میتوانند فضای یک خانه را به صورت کاملا یکنواخت، گرم نمایند. اما عیب بزرگ این سیستمهای گرمایشی، این است که تعویض آنها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. علائم و علت هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ چیست؟ بسیاری از افراد برای گرم کردن خانه خود از سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ استفاده میکنند.
هواگرفتن شوفاژ یا رادیاتور چه مشکلی برای ما ایجاد می کند؟
مدل برقی این سیستم ها با صرف انرژی کم، گرمایشی بسیار مطلوب را تولید می نماید و این امکان را بوجود می آورد که در ساختمان هایی که لوله کشی تاسیساتی وجود ندارد بتوان از این رادیاتور ها استفاده کرد. رادیاتور یا شوفاژ نوعی مبدل حرارتی است که در گرمایش از آن استفاده می شود. استفاده از این سیستم امروزه کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.عمل گرمایش در رادیاتور از طریق لوله های حاوی آب گرم دیگ انجام می پذیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را توسط جابه جایی منتقل می کند. بخشی از انتقال حرارت رادیاتور هم بر اثر تابش ازسطح پره ها اتفاق می افتد. معمولا به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند و تعداد پره ها بسته به مساحت اتاق و اتلافات آن دارد. رادیاتورهای فولادی به صورت یک بلوک غیر قابل تفکیک تولید میشوند.
پرههای رادیاتورهای آلومینومی به علت داشتن سطح تماس بیشتر نسبت به انواع چدنی و فولادی و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر (ضریب هدایت آلومینیوم بیشتر از چدن و آهن است)، تبادل حرارتی بهتری نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی دارد. رادیاتور آلومینیومی از لحاظ قیمت نسبت به انواع چدنی و فولادی گرانتر میباشد و معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد، مانند حمامها باید حتما ازرادیاتور آلومینیومیاستفاده کرد. این موضوع میتواند بر روی کارکرد شوفاژ تأثیر منفی داشته باشد و باعث گرم نشدن خانه شود. پیش از بررسی این دلایل، بهتر است ابتدا کمی با روش کار سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ بهطور کلی آشنا شوید. هنگام خرید رادیاتور گرمایشی، یکی از نمونه های پیشرو می تواند رادیاتور قرنیزی باشد.
رادیاتور شوفاژ پره ای در دو جنس های فولادی و رادیاتورهای آلومینیومی ساخته می شوند که انواع فولادی رادیاتور ها اغلب از ورق فولادی و به ضخامت ۱.۲۵ میلی متر ساخته شده و پره ها در کارخانه با پرس کردن ورقه های فولادی و همچنین جوش دادن آنها ساخته می شوند. انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد. با توجه به ابعاد محل نصب و محاسبه اتلاف حرارتی فضای مورد نظر میتوانید تعداد پره های رادیاتور مورد نیاز خود را با توجه به شکل ، ابعاد و میزان گرمادهی هر مدل رادیاتور انتخاب نمائید. در تابستان جمعآوری و در زمستان سرهم کردن بخاریها و نصب آن نه تنها کار سختی است بلکه خطر گازگرفتگی را نیز بسیار بالا میبرد.
برای خرید رادیاتور ایران رادیاتور به صفحه مربوطه مراجعه نمایید. رادیاتور پنلی چه مارکی خوبه؟ یکی از روشهای گرمایشی خانه، که امروزه به شدت فراگیر شده است، استفاده از رادیاتور شوفاژ است. شوفاژ ها برخلاف بخاری که گرما را در یک نقطه متمرکز میکنند، گرما را در سطح محیط پخش میکنند و همهجای محیط به طور یکنواخت گرم خواهد مجله خبری رادیاتور شد. هزینه یک شوفاژ، شامل هزینه و قیمت نصب سیستم و همچنین خرید آن است. در حال حاضر، قیمت رادیاتور شوفاژ فن دار با نوع بدون فن این تجهیزات، دارای تفاوتهایی است و بازهها و ردههای قیمتی متفاوتی برای هر یک توسط تولید کنندگان مختلف در نظر گرفته میشود. این عامل به برند و شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز وابسته است.
- زمانی که رادیاتورها بالانس باشند، جریان آب گرمی که از پکیج فرستاده میشود، تنظیم شده است و بهصورت هماهنگ بین رادیاتورها تقسیم میشود.
- باید دقت داشته باشید که در هنگام تعمیر شوفاژ نوع آن را حتما به تعمیرکار اعلام کنید تا موقعیکه در محل حضور می باشد تجهیزات لازم را همراه داشته باشد.
- تیپ ۲۱ تک کنوکتور، ۲۲ دو کنوکتور و ۳۳ در اندازههای ۴۰،۸۰، ۱۸۰ سانت در ایران توسط شرکت تاش تجارت پویا وارد شده است.
- مورد دیگری که میتواند نشاندهنده وجود هوا در رادیاتور و شوفاژ باشد، ریزش آب از آن است.
- در صورتی که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها وارد شود، به مرور زمان باعث ترک خوردگی و بعد تخریب آن می شود، که همین امر باعث نشتی آب و در نهایت خراب شدن کل اتصالات داخل لوله می شود.
لازم به ذکر می باشد که انواع مدل های رادیاتور با مشخصات و قیمت به روز محصولات با گارانتی اصلی در وبسایت دماپویا موجود می باشند. رادیاتورها گرمای خود را از طریق تابش و جابجایی به محیط می دهند.شوفاژ که با عنوان سیستم حرارت مرکزی نامیده می شود یکه موتورخانه وجود دارد که دستگاههایی شامل دیگ ، مشعل، پمپ وسایر تجهیزات نصب شده و بوسیله این تجهیزات حرارت تولید می گردد. پمپ موجود در موتورخانه آبگرم را توسط لولهکشی، به داخل اتاقها هدایت و وارد رادیاتورهای نصب شده در اتاق میکند. این رادیاتورها گرما را به اتاق منتقل کرده و در نتیجه دمای آب کاهش مییابد. آب توسط لوله برگشت به طرف موتورخانه رفته و برای جذب مجدد گرما به داخل دیگ هدایت میشود و بار دیگر این سیکل و چرخه تکرار میشود.
رادیاتور شوفاژ تنها جهت سیستم های گرمایش مرکزی قابل استفاده می باشد که از نوع جابجایی آزاد است. هر متر مربع از سطح رادیاتور آلومینیومی در شرایط معمولی و با اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد (بین دمای هوای محیط و دمای آب گرم ورودی به رادیاتور ) حدود 670 کیلوکالری در ساعت گرما ایجاد می نماید . از طرف دیگر یکی از ویژگیهای اصلی این سیستمها، این است که در صورت سوراخ شدن و یا زنگ زدگی پرههای رادیاتور مورد نظر، میتوانید آنها را به راحتی تعویض کنید. از سوی دیگر، این امکان برای شما فراهم شده است که بتوانید رادیاتورها و یا شوفاژهای پرهای را در جنسهای مختلفی خریداری کنید و مورد استفاده قرار دهید. از جمله جنسهای این شوفاژها میتوان به رادیاتورهای پرهای آلومینیومی و یا فولادی اشاره کرد.