کارخانجات معروف بوتان نیز رادیاتور پنلی خود را در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی در تهران برای بازدیدکنندگان برای بار اول به نمایش گذاشت. میتوان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود. حال که مجله خبری رادیاتور قصد خرید رادیاتور را دارید بهتر است تا برخی از نکات را در نظر بگیرید و سپس به خرید رادیاتور اقدام نمایید. با همهی این اوصاف بهترین برند تولید کنندهی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگیهایی دارد.
(بر خلاف رادیاتورهای آلومینیومی) این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحهای و پرهای ساخته میشود. رادیاتور شوفاژ از نوع فولادی آن در واقع دو ورق پرس شده روی هم که آب گرم در بین آن دو جریان دارد درست شده است و در جاهایی که استقرار وسایل پخش حرارت ایجاد اشکال میکند استفاده میگردد. آب موجود در رادیاتور، در سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)، توسط تجهیزاتی از قبیل دیگ، مشعل و پمپ گرم میشود.
با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانیها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش میکند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد.
توجه به این نکته، زمانی نمود بیشتری پیدا می کند، که قصد خرید یک محصول پره ای را داشته باشید. بنابراین در صورت نیاز داشتن به تعمیر، می توانید به سادگی به بازار مراجعه کنید. رادیاتور های پره ای آلومینیومی دارای جنس آلومینیوم در بدنه خود می باشند. رادیاتور های آلومینیومی به صورت بلوک های 5، 7 و 10 پره با ظرفیت گرمادهی مطلوب تولید شدهاند.
شوفاژ چیست و چه کارایی دارد؟
لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستمهایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت میکنند. اگر پکیج یا سیستم گرمایشی مرکزی روشن باشد، هوای بیشتری وارد لولههای رادیاتور شوفاژ میشود. این موضوع میتواند بر روی کارکرد شوفاژ تأثیر منفی داشته باشد و باعث گرم نشدن خانه شود.
- رادیاتورها برای گرمایش داخل منازل بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند و در خیلی از مکانها از رادیاتور یا شوفاژ استفاده شده است.
- این مدل ها دارای نمایی زیبا و منحصر به فرد هستند که گرمای یکنواخت را به محیط هدیه می دهند.
- وظیفه سیستم مرکزی گرم کردن رادیاتور است پس اولین عامل برای سرد شدن مربوط به تنظیمات سیستم مرکزی است.
- در ضمن حتما حواستان باشد که هر وسیله ای که می خرید از جمله رادیاتور می بایست از پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض مناسب برخوردار باشند.
هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 350 کیلوکالری در ساعت به محیط حرارت میدهد. برای جلوگیری از کثیف شدن و سیاه شدن سطوح رادیاتورها نیازمند پاکسازی مرتب است. برای کاهش هزینه گاز، هنگام نصب شوفاژ از شیرهای ترموستاتیک استفاده کنید. برای گردش بهتر هوا، ارتفاع شوفاژها معمولا باید بین 7 تا 10 سانتی متر از زمین باشند.
راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ
بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند. در ساخت رادیاتور های پنلی از ورق های با ضخامت 1.1 و یا 1.2 میلی متر فولاد استفاده می شود.
رادیاتور پنلی ایرانی رادیاتور 100 سانتی متری در ابعاد مختلف 50 سانتی متر در AX (فاصله بین دو شیر رفت و برگشت متصل به رادیاتور) با سرعت گرمایش 1650 کیلوکالری در ساعت (قدرت خروجی معادل 5670 BTU/ساعت). رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیطهای مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگزدگی ندارند. این رادیاتورها طول عمر بالایی داشته و در برابر ترکخوردگی یا خم شدن مقاوم هستند.