نشانه‌های هوا گرفتن رادیاتور شوفاژ + آموزش هواگیری مجله آچاره-پنل رادیاتور

همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین رادیاتور متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید. اما این جمله به این معنی نیست که شما می توانید رادیاتور خود را در هر مکانی از ساختمان نصب کنید. نسبت به نوع رادیاتور یکی از مراحل 8 – 9 یا 10 را انتخاب میکنیم. طبق معمول تأکید ما بر محاسبه دقیق بارهای حرارتی ساختمان توسط نرم افزار و نیز تأیید نتایج محاسبات توسط یک مهندس تأسیسات می باشد. در پایان فیلم مربوط به تولید گاز در هر دو رادیاتور نمایش داده شده است. این رادیاتور از بدنه‌ی یکپارچه تولید شده که بازدهی بالای حرارت را شامل می‌شود و با ۱۰ سال گارانتی در خدمت مشتریان است.

جنس پره‌ها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است. به همین دلیل در مناطقی مانند مناطق مرطوب شمالی بیشتر از این رادیاتور استفاده می‌شود. برای تعیین تعداد پره‌ها و حداکثر بار حرارتی حتما با یک متخصص مشورت کنید و نظر او را جویا شوید. بهتر است تا در محلی که قرار است شوفاژ نصب شود بین کف و سقف نهایتا ۳ متر ارتفاع باشد. پکیج بوتان پرلا پرو.تا حالا دو تا سرویسکار دیدن و همه چی ردیفه از نظر اونا.

رادیاتور پنلی سانیکا 80 سانت

یه نکته دیگه هم اینکه اگر محافظ برق برای پکیج ندارید همین امروز اقدام به تهیه و نصب یک محافظ زرق نمایید. من بهتون قول میدم اگر همه این کارها را انجام بدید و چند تا نکته را رعایت کنید مطمئن باشید حالا حالاها نیاز به تعمیرکار نخواهید داشت. تقریبا در وسط این چهار خروجی یک شیلنگ نیز وجود دارد که به شیر گاز متصل شده است که ما فعلا با آن کار نداریم. سومین خروجی برگشت آبگرم مصرفی میباشد که با نام خروجی آبگرم شناخته می شود. برای جلوگیری از کثیف شدن و سیاه شدن سطوح رادیاتورها نیازمند پاکسازی مرتب است.

نکات کلیدی برای افزایش عمر رادیاتور شوفاژ

به‌طور معمول زمانی که پمپ خراب می‌شود، سر و صدای زیادی می‌کند ولی دمای آب گرم مصرفی افت قابل لمسی نمی‌کند و ممکن است گاهی اوقات پکیج ارور دهد و شما برای رفع ارور باید پکیج را ریست کنید. از طرفی بنابر آنچه گفته شد، می توان نقشه لوله کشی رادیاتور شوفاژ را در هر مکانی که فکر کردیم برای نصب رادیاتور بهتر است تغییر داد. در بسیاری از موارد دیده شده که به دلیل اینکه لوله کشی رادیاتور شوفاژ بر اساس نقشه لوله کشی ساختمان به درستی صورت نگرفته است، رادیاتورها در محل مناسبی نصب نشده اند. از مزایای رادیاتور پنلی می‌توان به توزیع یکنواخت گرما در محیط نسبت به رادیاتورها‌ی پره‌ای، ظرافت، زیبایی، قیمت مناسب و هماهنگی با اغلب چیدمان‌های داخلی آپارتمان اشاره نمود که توانایی نصب شدن از هر دو طرف بلوک خود را دارند. امروزه از رادیاتورهای شوفاژ به‌منظور تأمین گرمایش ساختمان استفاده می‌شود.

وجود سوراخ در این مسیر و نشتی رادیاتور باعث ورود هوا درون سیستم می‌شود و کارکرد شوفاژ را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. یکی از ویژگی های رادیاتور های شیشه ای، ظاهر مدرن و محصور مجله خبری رادیاتور کننده ی آنها است. بدین ترتیب علاوه بر اینکه یک زیبایی خاصی را به فضای مورد نظر هدیه داده‌ایم. بالانس نبودن رادیاتورها، می‌تواند روند رسیدن آب گرم به آن‌ها را مختل کند.

  • این نوع شوفاژ ها حرارت دهی بالایی دارند و مصرف انرژی آن ها A است.
  • در رادیاتور گرمایشی برقی که به آن شوفاژ برقی هم گفته می شود، روغن به عنوان یک ناقل حرارتی در داخل دستگاه قرار دارد که این روغن احتیاج به تعویض ندارد.
  • در صورت مشاهده‌ی این مشکل باید قطعه‌ی مورد نظر را تعمیر و یا سرویس کنید.
  • طراحی زیبا و ظاهر منحصر به فرد، دارای دو پنل و دو کنوکتور، بازده حرارتی بالا، استفاده از ورق فولادی و تمیز نمودن آسان از ویژگی‌های اصلی این رادیاتور محسوب می‌شود.
  • این کارخانه رادیاتور پنلی با کیفیت را در ۲۲ مدل و با اندازه‌های متنوع از ۶۰ تا ۱۸۰ سانت تولید نمود.

رادیاتورهای شیشه ای نمای بسیار زیبایی دارند و می توان از آن ها به عنوان قاب عکس درون اتاق استفاده کرد. این رادیاتورها با انواع سیستم های گرمایشی نظیر موتور خانه و غیره سازگار می باشند و به صورت عمودی و افقی با طرح و رنگ متفاوت نیز طراحی می شوند. از مزیت های آن ها می توان به مصرف کم انرژی و داشتن برچسب انرژی گرید A اشاره کرد.

رادیاتور پنلی فولادی با طراحی ظریف، سطح یکپارچه و اشغال فضای کم توانسته در دو دهه اخیر محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان در سراسر دنیا بدست آورده و جای رادیاتور پره ای را در بسیاری از کشورها بگیرد. طراحی یکدست بدنه باعث می شود تا آب به آسانی در داخل پنل چرخیده، سطح محصول یکدست گرم شده و گرمای مطبوع و یکنواختی به محیط تابش کند. این محصول با توجه به عرض باریک و ظاهر مدرن آن، در انواع فضاهای مختلف با دکوراسیون متفاوت هماهنگی پیدا می کند.

این محصول قابلیت نصب آسان داشته و بخاطر عدم نیاز به اتصالات و شیرالات خاص، 50 درصد کمتر در سیستم لوله کشی آن، نسبت به رادیاتور پره ای و پنلی، از لوله استفاده می شود. تولید گرمای یکنواخت در محیط بخاطر سطح گسترده آن در دور اتاق ، سرعت بالا در نصب ، صرفه جویی در مصرف انرژی و بازدهی بالا از ویژگی های رادیاتور گرمایشی قرنیزی می باشد. این مدل به خاطر جنس آلیاژ گرمای آب داخل خود را با سطح بالایی به محیط انتقال داده (حدود 2100 تا 2200 کالری و حجم آبگیری 5 لیتر) و نیاز به گرم شدن بیش از حد ندارد و دست کودک یا حیوان خانگی شما را نمی سوزاند. رادیاتور پنلی مجهز به ترموستات تنظیم دما بوده و همچنین در اندازه و موقعیت نصب متفاوت به صورت افقی و عمودی تولید می شود و به همین دلیل در هر فضایی به راحتی قابل نصب است. لازم به ذکر است این مدل با انواع پکیج، موتورخانه وانواع سیستم های مرکزی سازگار است. این رادیاتور ها دارای دو پنل توخالی هستند که توسط آبگرم پر می شوند.

اگر توانایی انجام آن را ندارید با تکنسین‌های ماهر شرکت دیجی امداد رسان هماهنگ کنید. لازم است با شماره‌های موجود در سایت برای هماهنگی‌های بیشتر تماس بگیرید. شوفاژ یا همان رادیاتور سال ها است به عنوان یکی از اصلی ترین روش ها برای گرم کردن خانه ایرانی ها به کار میرود. با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانی‌ها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش می‌کند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد.

بهتر است در محیط های مرطوب از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده شود. توان حرارتی هر پره (در صورتی که طول پره 8 سانتی متر باشد) 130 کیلو کالری می باشد. در رادیاتورهای دایکاست اکسترود روش تولید تلفیقی از هر دو روش فوق می باشد ، به این ترتیب که قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید می شود و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و سپس قطعه بالا ، وسط و پایین به هم متصل می شوند. امکان کاهش یا افزایش پره رادیاتور ها و در نتیجه امکان افزایش توان گرمادهی بلوک رادیاتور. رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست میباشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است.