پس از اتمام هواگیری رادیاتورها، باید میزان فشار در پکیج بررسی شود و در صورت افت فشار، آن را باید در عدد ۱٫۵ بار تنظیم کرد. این امر موجب گرفته شدن خروجی های پمپ و تمامی اتصالات پکیج می شود. برای انجام رسوب زدایی بهتر است قبل از شروع فصل سرما، اقدام شود. امروزه رادیاتور شوفاژ از اصلی ترین تجهیزات گرمایشی در سیستم گرمایشی است. رادیاتورها در جنس های متنوعی تولید می شوند و ویژگی های متفاوتی دارند.
نکاتی در خصوص بهترین محل نصب رادیاتور در اتاق:
هواگیری باعث افزایش عمر کلیه تجهیزات شامل دیگ، پمپ ها، رادیاتورها، پکیج و… در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید. اکنون میتوانید با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلو کالری گرمایش مورد نیاز آن فضا مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمایید.
رادیاتور پره ای
در رادیاتور گرمایشی برقی که به آن شوفاژ برقی هم گفته می شود، روغن به عنوان یک ناقل حرارتی در داخل دستگاه قرار دارد که این روغن احتیاج به تعویض ندارد. درون دستگاه المنت هایی تعبیه شده که باعث گرم شدن روغن و به حرکت درآمدن آن درون پره ها می شوند و به این صورت باعث انتقال حرارت و گرم شدن محیط می گردند. نصب راحت ، کاربری آسان ، عدم نیاز به لوله کشی و جمع کردن آن در فصل گرما از دیگر ویژگی های این محصولات به شمار می رود. این محصول بهمراه دیگر محصولات گرمایشی در وبسایت دماپویا موجود بوده و در صورت خرید رادیاتور گرمایشی و دیگر محصولات می توانید به وبسایت ما مراجعه کرده و یا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. رادیاتورهای حوله ای یا حوله خشک کن دسته ای از رادیاتورهای شوفاژ هستند که جهت نصب در حمام، سرویس بهداشتی، رختکن، استخر و …
از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اما باز هم باید این موضوع را در نظر گرفت که با قرار دادن رادیاتور در پشت در ورودی با باز کردن در تمامی هوای گرم تولید شده در آن به خارج از اتاق هدایت خواهد شد، مخصوصا اگر در اتاق به فضای سرد تر باز شود. در واقع با این کار رادیاتور شوفاژ را در سردترین نقطه از ساختمان نصب می کردند.
عدم گردش آب در رادیاتور بهعلت بالانس نبودن رادیاتورها
از مهم ترین اقداماتی که برای نگهداری صحیح رادیاتورها انجام می شود، هواگیری درست و به موقع رادیاتورها است. با وجود هوا در داخل رادیاتورها، بازدهی گرمایشی آن به شدت پایین می آید و گرمای لازم به محیط پیرامون منتقل نمی شود. برای انجام عملیات هواگیری رادیاتور، باید سیستم گرمایشی پکیج خاموش باشد. در یکی از دو سر انتهایی رادیاتور، کلیدی به منظور هواگیری وجود دارد. با پیچاندن و باز کردن این کلید، هوا به تدریج از رادیاتور تخلیه می شود.
- رادیاتورهای برقی دارای تعداد پره های مختلف بوده که متناسب برای اتاق هایی با متراژهای گوناگون می باشند.
- از طرفی بنابر آنچه گفته شد، می توان نقشه لوله کشی رادیاتور شوفاژ را در هر مکانی که فکر کردیم برای نصب رادیاتور بهتر است تغییر داد.
- بالانس نبودن رادیاتورها، میتواند روند رسیدن آب گرم به آنها را مختل کند.
رادیاتورهای دایکاست در کارخانه به صورت پره پره تولید شده و توسط مغزی به یکدیگر کوپل شده و به صورت بلوک های 5 پره، 7 پره و 10 پره به بازار روانه می شوند. از معروفترین رادیاتورهای دایکاست مجله خبری رادیاتور می توان به مدل های ترمو و کال ایران رادیاتور و یا مدل ایل پریمو بوتان اشاره نمود. از معروف ترین رادیاتور های سه تکه می توان به رادیاتور کلاسیک ساخت کارخانه گرمساز اشاره کرد.