همانند قرنیزی زیبا و با تنوع رنگی بسیار گسترده ، جایگزین قرنیزهای مرسوم میشود. رادیاتورهای قرنیزی دما را به طور متناسب در داخل منزل منتشر می کنند . این مدل رادیاتور موجب یکنواختی دما، صرفه جویی در مصرف انرژی، افزایش سرعت انتقال حرارت، عدم اشغال فضا و همخوانی با کوراسیون داخلی می شود. امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی یک پانل وجود ندارد (در چنین مواردی میتوان با استفاده از پانل رادیاتور جداگانه، ظرفیت حرارتی را افزایش داد). میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد که از بارزترین آن وجود هوا در درون مدار است که نیاز است تا هر چه سریعتر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام شود.
رادیاتور پره ای آلومینیومی
رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود میآیند. لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنلها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و … بنابراین میتوانید با توجه به نوع نیاز خود رادیاتور پنلی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید. با این کار هم پکیج دیگه یه عمر سالم کار میکنه و هم رادیاتور ها دیگه رسوب نمیگیرند.
توصیه می شود هنگامی که می خواهید این محصول را خریداری کنید، لوازم آن را نیز تهیه کنید. زیرا می توانید مطمئن شوید که برای قرار دادن این محصول در مدار گرمایشی خانه خود با مشکلی مواجه نیستید. درهم آمیخته شدن هنر و صنعت رادیاتور شیشه ای را به وجود آورده است. رادیاتور های شیشه مجله خبری رادیاتور ای با نام های دکوراتیو و صنعتی نیز شناخته می شوند. رادیاتور های شیشه ای نیز همانند سایر رادیاتور ها، به وسیله گرمای آب موجود در لوله های پشت صفحه دمای محیط را به درجه دلخواه می رسانند. همانطور که در بخش بالا اشاره شد، سیستم های گرمازا دارای تنوع بسیار زیادی هستند.
- در صورت نیاز به تعمیر و یا سرویس پکیج میتوانید از تکنسینهای شرکت دیجی امداد رسان کمک بگیرید.
- بهترین مکان جهت نصب رادیاتور ها در زیر پنجره بوده تا مقداری از حرارت رادیاتور صرف تلفات پنجره و جدارها شود و مابقی آن اتاق را گرم کرده و دمای ان را در حدی مناسب نگه دارد.
- رادیاتور پانلی از نسل سوم رادیاتور ها هستند که دارای جنس فولاد با بدنه ای یکپارچه تولید و عرضه شدهاند.
- تنظیمات پکیج را مورد بازبینی قرار دهید تا روی بخش زمستان تنظیم شده باشد.
دقت شود فاصله حداقلی بلوک رادیاتور با دیوار (5 سانتیمتر ) و کف (10سانتیمتر ) رعایت شود. چرا که عدم رعایت این فواصل باعث کاهش شدید گرمادهی رادیاتور میشود. رادیاتور آلومینیومی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر ترک خوردگی و یا خم شدن میباشد. پس در پاراگراف قبلی متوجه شدیم چه رادیاتور ما آلومینیومی باشد و چه فولادی (آهنی)، در نتیجه خوردگی گالوانیک گاز هیدروژن تشکیل خواهد شد. عملیات هواگیری رادیاتور بسیار ساده بوده و توسط آچار مخصوص هواگیری رادیاتور و یا حتی یک پیچ گوشتی ساده و توسط هر فردی در منزل مطابق تصویر می تواند صورت بپذیرد و نیاز به تخصص خاصی ندارد. نصب آسان و ۱۲ سال گارانتی اخرین ویژگیهای این رادیاتور پنلی به حساب میآید.
رادیاتور شوفاژ پره ای در دو جنس های فولادی و رادیاتورهای آلومینیومی ساخته می شوند که انواع فولادی رادیاتور ها اغلب از ورق فولادی و به ضخامت ۱.۲۵ میلی متر ساخته شده و پره ها در کارخانه با پرس کردن ورقه های فولادی و همچنین جوش دادن آنها ساخته می شوند. انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد. با توجه به ابعاد محل نصب و محاسبه اتلاف حرارتی فضای مورد نظر میتوانید تعداد پره های رادیاتور مورد نیاز خود را با توجه به شکل ، ابعاد و میزان گرمادهی هر مدل رادیاتور انتخاب نمائید. در تابستان جمعآوری و در زمستان سرهم کردن بخاریها و نصب آن نه تنها کار سختی است بلکه خطر گازگرفتگی را نیز بسیار بالا میبرد.
رادیاتور پنلی 120 سانتی تاش تیپ 22