همچنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد میکنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید. از دیگر دلایل سرد بودن رادیاتور تنظیم نبودن فشار گاز می باشد، در صورتی که ارتفاع شعله پایین باشد نشان دهنده آن است که فشار گاز ورودی ساختمان پایین است همچنین احتمالا اینکه دما تنظیم نباشد، هست برای برطرف کردن این مشکل موانع موجود را حل کنید. فراموش نکنید که اگر شما مجله خبری رادیاتور هم پس از مشاهده نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ، خواستید نسبت به تعمیر رادیاتور اقدام کنید، کارشناسان خبره آچاره به این منظور در کنار شما هستند. در این مقاله با بررسی نشانه ها و علائم هوا گرفتن رادیاتور تلاش کردیم که پاسخ این سوال که علت هوا گرفتن رادیاتور پکیج چیست؟ شما با مطالعه این مطالب قادر خواهید بود تا در این شرایط روند هواگیری رادیاتور و شوفاژ را بهراحتی پشت سر بگذارید.
- معمولا این مشکل با سرد شدن نیمی یا تمام شوفاژ خود را نشان میدهد.
- از حسن های استفاده از شوفاژ های استیل قابلیت نصب بسیار آسان آنها می باشد که سبب می شود نه تنها فضای کل حمام را گرم کنند بلکه حوله ها و وسایل دیگر را نیز به درستی خشک میکند.
- استفاده از این سیستم امروزه کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.عمل گرمایش در رادیاتور از طریق لوله های حاوی آب گرم دیگ انجام می پذیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را توسط جابه جایی منتقل می کند.
- برای انجام این اقدامات هزینه های کمتر و مدت زمان کمتری صرف می شود؛ ولی نتایج آن ها تاثیر بسیار زیادی در عملکرد و در نهایت عمر مفید رادیاتور شوفاژ دارند.
هنگام نصب رادیاتورها به فاصله رادیاتور تا زمین و دیوار دقت نمایید، این فاصله معمولا بین 10 تا 12 سانتی متر از کف و 5 سانتی متر از دیوار می باشد. تا آنجا که امکان دارد فضای اطراف رادیاتورها برای گردش بهتر هوا و افزایش بازدهی و قدرت حرارتی رادیاتور باید باز باشد. بنابراین سعی کنید انواع پوشش ها و موانع را (مانند پرده ، مبلمان و…) از جلوی رادیاتور دور کنید. قیمت کلیه رادیاتور آلومینیومی ارائه شده در گرمازا به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است. بطور کلی یکی از روشهای رایج گرمایش در آپارتمانهای مسکونی ، اداری و فروشگاهها استفاده از انواع رادیاتورها می باشد.
دومین خروجی که شیر ورودی آب مصرفی (آب سرد) به آن متصل است با نام ورودی آب سرد شناخته می شود. مصرف کنندگان عزیز توجه داشته باشید پکیج رادیاتور را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید و از داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش آن اطمینان حاصل نمایید. بله، برای اطلاع از قیمت نصب شوفاژ می توانید به صفحه نصب شوفاژ مراجعه نمایید. فضای رادیاتور و شوفاژ تا حد امکان باید باز باشد تا چرخش هوا به خوبی صورت گیرد. برای گردش بهتر هوا، ارتفاع شوفاژها معمولا باید بین 7 تا 10 سانتی متر از زمین باشند.
در واقع اتلاف حرارت همواره اتفاق می افتد ولی بسته به مصالح بکار رفته در بنا، میزان آن متفاوت است و ما میتوانیم آن را بوسیله راهکارهای صرفه جویی در اتلاف انرژی (گرما) کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم . بهترین مکان جهت نصب رادیاتور ها در زیر پنجره بوده تا مقداری از حرارت رادیاتور صرف تلفات پنجره و جدارها شود و مابقی آن اتاق را گرم کرده و دمای ان را در حدی مناسب نگه دارد. به دلیل سردی محیط اطراف پنجره استفاده از آن محیط خالی از اشکال نمی باشد. از آن جایی که عملکرد رادیاتورها با استفاده از لوله کشی آب است، امکان نشتی آب در این تجهیزات غیر قابل انکار است. نشتی آب در رادیاتور به دو دلیل خوردگی رادیاتور و ترک خوردن خطوط لوله کشی اتفاق می افتد.
بهترین مکان برای نصب رادیاتور در زیر پنجره ها بوده و مکمل آن سایر دیوار ها می باشند.
جهت انتخاب صحیح پکیج رادیاتور متناسب با فضای مورد نظرتان، نقد و بررسی و اطلاعات بیشتر محصولات می توانید با گروه تاسیساتی ژابیز تماس حاصل فرمایید . برای اطلاع از شرایط و هزینه های تعمیر و رسوب زدایی شوفاژ می توانید با شماره های موجود در انتهای صفحه تماس بگیرید. در صورتی که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها وارد شود، به مرور زمان باعث ترک خوردگی و بعد تخریب آن می شود، که همین امر باعث نشتی آب و در نهایت خراب شدن کل اتصالات داخل لوله می شود. هنگام نصب رادیاتور باید دقت داشته باشید که فشاری از سمت شیرآلات روی دیواره ها نباشد.
یکی دیگر از انواع رادیاتور از نظر جنس به کار رفته در ساختار آنها، رادیاتورهای آلومینیومی می باشند. مزیت های مهم این رادیاتورها وزن سبک، مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی و شکل مدرن و زیبای آن است. این نوع از رادیاتورها بیشتر در محیط های داخل ساختمان که رطوبت دارند، مانند حمام و سرویس های بهداشتی و همچنین در زیرزمین ها نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که آلومینیوم از نظر رسانایی چهارمین فلز محسوب شده و در طبیعت به راحتی یافت می شود، این نوع از رادیاتورها قیمت مناسبی هم دارند.
هرکدام از رادیاتورهای گفته شده مزایا و معایبی را دارا هستند که افراد را ملزم میدارد تا متناسب با نیاز، آنها را انتخاب و خریداری نمایند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب انواع رادیاتورهای شوفاژ پرداخته شده است. شوفاژ های پنلی به دلیل داشتن ظرفیت گرمایی بالایی که دارند در مناطق سردسیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند . برای انتخاب مناسب باید متراژ محیط مورد نظر را بر ظرفیت گرمایی هر متر رادیاتور پنلی تقسیم کنیم ، به طور میانگین هر یک متر آن 1750 کیلوکالری ظرفیت گرمایی دارد . استفاده از رادیاتور زمانی امکان پذیر است که فاصله کف تا سقف ساختمان 3 متر باشد در غیر این صورت بهتر است از سیستم های گرمایشی دیگر مانند هواساز، فن کویل و سایر سیستم ها استفاده نمایید. رادیاتورهای پنلی در انواع مختلفی مثل پنیر معمولی یا پنلی، ستونی و ویترینی در بازار یافت می شوند که یکی از مشکلاتی که این رادیاتورها دارند در صورت زنگ زدگی و یا سوراخ شدگی حتما باید تعویض شود و این از بزرگترین مزایای این سیستم رادیاتور شوفاژ می باشد.
شوفاژ پنلی
در صورتیکه شما این محصول را از فروشگاه ها و برندهای معتبر خریداری کنید، می توانید صاحب محصول با کیفیتی شده و از خدمات شرکت ارائه دهنده از جمله نصب، راه اندازی، سرویس دهی، گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید. همچنین می توانید برای مشاوره و اطلاع از قیمت رادیاتور گرمایشی به روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. رادیاتور شوفاژ از رایجترین پایانه های حرارتی در نوع سیستم های گرمایشی مرکزی هستند، از این نوع مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت آب گرم در به گردش در آوردن سیستم گرمایشی به محیط اطراف رادیاتور مورد استفاده قرار می گیرد. رادیاتور شوفاژ فرآیند انتقال حرارت را به صورت طبیعی انجام داده، آبگرم در حال گردش با گذر از فضای داخل رادیاتور مقداری از گرمای خود را به صورت هدایت حرارتی به سمت پره های رادیاتور منتقل می کند.
کاربرد شیر پایین رادیاتور شوفاژ چیست؟