با توجه به نوع کاربری، شرایط محیطی و شرایط اقتصادی می توانید از سیستم مناسب بهره مند شوید. در این مطلب قصد داریم انواع سیستم های تاسیسات حرارتی و برودتی را مورد بررسی قرار دهیم. تاسیسات حرارتی و برودتی هر ساختمانی باید بتواند به دقت درجه حرارت محیط را در محدوده آسایش و متناسب با نیازهای افراد و محل ثابت نگه دارد و علاوه بر آن بتواند در صورت نیاز مقدار رطوبت را نیز تنظیم و هوا را از آلودگی ها فیلتر نماید. افراد در خانه و یا محل کار و فعالیت و … بدون وجود تاسیسات حرارتی و برودتی (گرمایشی و سرمایشی) نمی توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند. دانشگاه آزاد واحد تهران نیز از این قائده مستثنی نیست و متقاضیان علاقه مند به ثبت نام و ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد تهران می توانند رشته تاسیسات تبرید را بدون نیاز به شرکت در کنکور به صورت کاردانی پیوسته انتخاب کنند.
رشته تاسیسات مکانیکی از زیر شاخه های تاسیسات فنی و حرفه ای نیز یکی از رشته های تاسیسات است که متقاضی باید برای ادامه تحصیل در آن آزمون بدهد. کسب مهارت در رشته تاسیساتی به صورتی است که مجری تاسیساتی می تواند حتی پس از پایان دوران فنی و حرفه ای و یا کار دانش وارد بازار کار شود. در هر کدام از این دوره ها، تمام مباحث و سرفصل های اصلی و مهم به صورت کاربردی و پروژه محور به هنرجویان آموزش داده می شود.
آب سرد و آب گرم توسط لوله کشی به فن کویل های هواسازهای ساختمان پمپاژ خواهد شد که در لولههای کویل به گردش درآمده و چرخش هوا توسط فن از اطراف لوله ها هوا را سرد یا گرم خواهد کرد. به عنوان مثال میتوان گفت چیلر تراکمی آب خنک یا همان چیلر آبی و چیلر تراکمی هوا خنک یا همان چیلر هوایی و چیلر جذبی می باشند. گرایش رشته تاسیسات در شاخه فنی و حرفه ای شامل رشته تاسیسات مکانیکی است و در شاخه کاردانش نیز رشته های تاسیسات حرارت مرکزی، تاسیسات حرارتی و برودتی، تاسیسات گازرسانی ساختمان و تاسیسات بهداشتی می باشد. بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی و کسب اطلاعات درباره آن برای اشخاصی که قصد ورود به این رشته را داشته یا فارغ التحصیل این رشته هستند بسیار حائز اهمیت است. درآمد و بازار کار همواره از مهم ترین معیارهای انتخاب یک رشته بوده و هست، به طوری که شاید در قدم اول قبل از شروع به یادگیری یک حرفه و یا ورود به یک رشته، جویای میزان حقوق و یا شرایط بازار کار آن باشیم. در این مقاله از وبلاگ دکتر رویت به طور اختصاصی به بررسی شرایط و بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی در داخل و خارج از کشور خواهیم پرداخت، پس ما را تا انتها همراهی کنید.
در این متن به معرفی ۸ نوع از تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان ها (۴ نوع واحدی و ۴ نوع مرکزی) می پردازیم و مزایا و معایب آنها را بیان می کنیم. آموزشگاه سروش جاوید بهترین تجهیزات روز را برای کارگاه جوشکاری، کارگاه تاسیسات، کارگاه آسانسور، کارگاه طراحی، کارگاه برق و آموزش سیستم های امنیتی فراهم کرده است. تا شما براحتی و به صورت صد در صد کارگاهی دوره آموزشی مورد نظر خود را بگذرانید. در حال حاضر در کشور ما تعداد افراد مسلط به نرم افزار کریر و رویت بسیار کمتر از افراد متخصص در نرم افزارهای دیگر می باشد. در نتیجه به علت تقاضای بالا، درآمد یک مهندس تاسیسات برودتی و حرارتی که به کار با رویت و کریر مسلط باشد بسیار بالاتر از درآمد افراد مسلط به نرم افزار های دیگر می باشد. هوای خنک با رطوبت حدود ۹۰ درصد وارد سالن خواهد شد که دارای آب و هوای خشک می باشند.
- گرمایش ایرواشر و زنت شبیه هم بوده و دارای کویل آبگرم (لوله های حاوی آبگرم) و فن هستند که فن با دمیدن هوا از اطراف لوله های آبگرم ، منجر به افزایش دمای هوا می شود.
- بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک تاسیسات حرارتی را اخذ نمایید.
- انواع مختلفی از دستگاه ها برای محافظت از وسایل برقی و همچنین اتصالات آن در مناطق مختلف کمک می کنند که یکی از مهم ترین آن ها دستگاه سوئیچ گیر است.
- یک حلقه گردش آب متمرکز می تواند به عنوان منبع گرما و سینک گرما برای پمپ های حرارتی استفاده شود.
دکتر جان گری در سال 1851 شروع به ساخت دستگاه برودتی کرد که در سال 1880 به نتیجه رسید و بیشتر در زمینه کارهایی مثل منجد شدن گوشت و تهویه یخ استفاده میشد. اولین اقدام برای ساخت سیستمهای سرمایشی در سال 1880 میلادی بود که یک سیستم تهویه هوا ساخته شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. در جواب سیستم سرمایشی چیست باید گفت همانطور که از نامش پیداست سیستم سرمایشی به مجموع سیستمهایی گفته میشود که جهت سرد و خنک نمودن محیط استفاده میشود.
در گذشته شرکت های ایرانی فرآیند طراحی و مدلسازی پروژه های تاسیساتی خود را به روش های سنتی انجام می دادند. اما امروزه تمامی این شرکت ها برای پیش برد پروژه های خود به استفاده از متخصصینی که به کار با نرم افزارهای مدل سازی و طراحی تاسیساتی تسلط دارند، روی آورده اند. طرز کار کولر آبی به مجله خبری رادیاتور این صورت است که آب توسط الکتروپمپ معمولاً از تک به ناودان های موجود در پوشال ها هدایت خواهد شد. الکتروفن هوا را از روی پوشال های مرطوب عبور داده و به طرف کانال یا داخل سالن هدایت خواهد شد. عبور هوا از روی پوشال های مرطوب باعث تبخیر آب پوشال ها شده که باعث میشود تا هوا خنک شود.
باسلام، باد منبع تحت فشار ۱۰۰ لیتری ساختمان ۶طبقه ۱۲ واحدی با کلید اتومات مکانیکی، از روزی که تیوب جدید نصب شده از هفته اول هر ۶ روز یکبار باد خالی میشود. بسیاری از دانشگاه های آزاد کشور از جمله واحد تبریز، مشهد، شبستر، میانه، بوکان، خوی، خمینی شهر و… انتخاب مشعل مناسب برای بویلرهای موتورخانه از اهمیت زیادی در کنترل مصرف انرژی و طول عمر بویلر موتورخانه دارد.
بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی در ایران چگونه است؟
ساختمان مناطق مختلفی می تواند توسط چندین پمپ حرارتی جداگانه ایجاد شود زیرا هر پمپ حرارتی مطابق با کنترل منطقه کنترل می شود. یک حلقه گردش آب متمرکز می تواند به عنوان منبع گرما و سینک گرما برای پمپ های حرارتی استفاده شود. بنابراین ، پمپ های حرارتی می توانند به عنوان منبع اصلی گرمایش و سرمایش عمل کنند.
اما امسال ما شاهد بر گذاری آزمون برای برخی از رشته های فنی و حرفه ای در دانشگاه ها هستیم. البته فقط تعداد محدودی از رشته ها که متقاضی زیادی دارند، دارای آزمون ورودی هستند و مابقی رشته ها را می توان به صورت بدون آزمون در دانشگاه های دولتی و موسسات آموزش عالی گذراند. آیا می دانید کلمپ آمپر متر چیست و چگونه می توان از آن استفاده نمود؟ چنان چه به دنبال عیب یابی، تست ایمنی و یا یادگیری مواردی در رابطه با مدارهای الکتریکی هستید، داشتن اطلاعات کامل درباره جریان و نحوه اندازه گیری آن بسیار حائز اهمیت می باشد. امروزه از کلمپ آمپر متر در نصب تجهیزات ابزار دقیق، اتوماسیون صنعتی و کارگاه های برق یا آزمایشگاه های الکترونیک بسیار رایج است. به همین دلیل در ادامه این مطلب از سروش جاوید می خواهیم به معرفی کلمپ آمپر متر و نحوه کار کردن با این دستگاه بپردازیم تا شما بیشتر با این ابزار کاربردی و کلیدی آشنا شوید.
آموزش مجازی تاسیسات حرارتی : امکان ثبت نام در دوره مجازی
همچنین به فراخور بحث که در سه بخش قبلی لحاظ گردیده و آگاهی نسبی داده شده، در اینجا به موارد جزئی تر پرداخت می شود که بسیار حائز اهمیت است. ساخت و تولید، مکانیک در حرارت و سیالات، مکانیک در طراحی جامدات، و مهندسی مکانیک (بدون گرایش) می باشد. طراحی و محاسبه تجهیزات حرارتی مانند مشعل، کوره، دیگ بخار و… در کارخانه های صنعتی.