(بر خلاف رادیاتورهای آلومینیومی) این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحهای و پرهای ساخته میشود. رادیاتور شوفاژ از نوع فولادی آن در واقع دو ورق پرس شده روی هم که آب گرم در بین آن دو جریان دارد درست شده است و در جاهایی که استقرار وسایل پخش حرارت ایجاد اشکال میکند استفاده میگردد. آب موجود در رادیاتور، در سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)، توسط تجهیزاتی از قبیل دیگ، مشعل و پمپ گرم میشود.
- البته به اذعان شرکت، قبل از عرضه در سه مرحله تست فشار، دو مرحله تست رنگ و یک مرحله تست شعله قرار میگیرند.
- بیشترین ظرافت و تکنولوژی در رادیاتور های قرنیزی به چشم می خورد.
- قیمت رادیاتورهای فولادی، پنلی و برقی نیز باتوجهبه تنوع موجود در بازار، مدل و برندهای موجود متفاوت بوده و شما در سایت دماتجهیز میتوانید انواع این مدلهای مختلف را با قیمت بروز و تخفیفهای موردنظر خریداری نمائید.
- رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است.
بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند. در ساخت رادیاتور های پنلی از ورق های با ضخامت 1.1 و یا 1.2 میلی متر فولاد استفاده می شود.
به نظرم آنچه در مقاله نوشتهاید درست است و آنچه در گفتار ویدیو میشنویم غلط است. البته قبلا مقاله ای در رابطه با علت سرد بودن رادیاتور شوفاژ بعد از هواگیری منتشر کرده ایم که با مطالعه اون براحتی میتونید معایب رادیاتور را شناسایی کنید . سیستم شوفاژ برای ایجاد حرارت و گرم نمودن آب، از اجزا و بخشهایی به وجود آمده است.
رادیاتور پنلی ایرانی رادیاتور 100 سانتی متری در ابعاد مختلف 50 سانتی متر در AX (فاصله بین دو شیر رفت و برگشت متصل به رادیاتور) با سرعت گرمایش 1650 کیلوکالری در ساعت (قدرت خروجی معادل 5670 BTU/ساعت). رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیطهای مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگزدگی ندارند. این رادیاتورها طول عمر بالایی داشته و در برابر ترکخوردگی یا خم شدن مقاوم هستند.
با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانیها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ مجله خبری رادیاتور نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش میکند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد.
لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستمهایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت میکنند. اگر پکیج یا سیستم گرمایشی مرکزی روشن باشد، هوای بیشتری وارد لولههای رادیاتور شوفاژ میشود. این موضوع میتواند بر روی کارکرد شوفاژ تأثیر منفی داشته باشد و باعث گرم نشدن خانه شود.
رادیاتور آلومینیومی آنیت مدل اکو پایونیر سفید 14 پره
هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 350 کیلوکالری در ساعت به محیط حرارت میدهد. برای جلوگیری از کثیف شدن و سیاه شدن سطوح رادیاتورها نیازمند پاکسازی مرتب است. برای کاهش هزینه گاز، هنگام نصب شوفاژ از شیرهای ترموستاتیک استفاده کنید. برای گردش بهتر هوا، ارتفاع شوفاژها معمولا باید بین 7 تا 10 سانتی متر از زمین باشند.
پکیج شوفاژ دیواری لورچ مدل آدنا 32 هزار
در نهایت آب سرد توسط لوله برگشت به طرف موتورخانه یا پکیج برمیگردد و دوباره در معرض حرارت قرار میگیرد تا داغ شود. جهت خرید رادیاتور می توانید با مهندسین مجموعه کرج تهویه مشورت نمایید تا بهترین رادیاتور و کم هزینه ترین رادیاتور را تهیه ونصب کنید . رادیاتورهای شیشهای به انتخاب یا سفارش مشتری در ساختمان نصب می شوند، علاوه بر تامین گرما مثل یک قاب عکس از تصویری زیبا ،جزئی از دکوراسیون داخلی ساختمان هستند و قابل ذکر می باشد که ایران در تولید رادیاتور های شیشه ای نقش مهمی دارد. پره رادیاتورهای فولادی به صورت یک بلوک غیر قابل تفکیک تولید میشوند. یعنی در خارج از کارخانه نمیتوان به آنها پره اضافه کرد و یا کم نمود.