راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ فروش انواع رادیاتور دماباما-پنل رادیاتور

علت گرم نشدن رادیاتورها توسط پکیج به عوامل گوناگونی بستگی دارد. با در نظر گرفتن علایٔم و نشانه ها می توانید به دلایل این مشکل پی ببری… معمولا این مشکل با سرد شدن نیمی یا تمام شوفاژ خود را نشان می‌دهد.

آب موجود در رادیاتور، در سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)، توسط تجهیزاتی از قبیل دیگ، مشعل و پمپ گرم می‌شود. آب گرم شده توسط پمپ موجود در موتورخانه و از طریق لوله کشی به قسمت‌های مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای موجود در واحدها می‌گردد. در صورتی که سیستم مرکزی و پمپ حرارتی فعال هستند ولی رادیاتور شوفاژها سرد هستند، باید فشار آب را کنترل کنید. در روی سیستم گرمایشی شما بخشی وجود دارد که نام آن مانومتر است که اندازه‌ی فشار آب را بیان می‌کند. هنگامی که فشار آب از 1 پایین‌تر برود احتمال دارد فشار افت کرده باشد این موضوع به روند عملکرد پکیج ارتباطی ندارد و طبیعی بوده امکان دارد گاهی اوقات افت کند. در صورتی که پکیج شما از پمپ حرارتی استفاده می‌کند جواب علت سرد بودن رادیاتور شوفاژ چیست؟ را باید در این قسمت جویا شویم.

علت سرد بودن رادیاتور بعد از هواگیری

رادیاتور پانلی از نسل سوم رادیاتور ها هستند که دارای جنس فولاد با بدنه ای یکپارچه تولید و عرضه شده‌اند. از ویژگی های منحصر به فردی که دارند، می توان به نظافت آسان به دلیل بدنه ی یکپارچه، سطح گرمادهی فوق العاده آن اشاره داشت. سازنده هایی که در این زمینه فعالیت دارند، از لایه های نازک فولاد در ساخت بدنه این رادیاتورها استفاده کردند.

بنابراین رادیاتور پانلی فولادی دارای کیفیت و گرمادهی بالاتری نسبت به مدل های قدیمی است. در صورتی که رادیاتورها پمپ حرارتی دارند، احتمالاً مشکل از همین‌جاست. عملکرد پمپ را بررسی کنید و در صورتی که متوجه شدید کار نمی‌کند، پس علت سرد بودن رادیاتور همین مورد است.

رادیاتور را می توان یک نوع مبدل حرارتی نامید که گرمای آبگرم تولید شده توسط موتورخانه یا پکیج را از طریق تماس سطحی با هوا به محیط داخلی ساختمان منتقل می کند. رادیاتورهایی که در سیستم گرمایشی شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ فولاد می باشند. رادیاتورهای پنلی از دو صفحه تو خالی موازی با یکدیگر ساخته شده اند که فاصله بین این دو صفحه توسط یک یا دو و یا حتی سه ردیف کنوکتور پر می شود تا از این طریق سطح انتقال حرارت افزایش یابد. این رادیاتورها با چندین لایه رنگ های اپوکسی پوشیده شده اند تا در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت شوند.

رادیاتور های پره ای آلومینیومی دارای وزن کمی نسبت به سایر رادیاتور های گرمایشی هستند. در نتیجه یکی از نمونه های موجود در راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ، شوفاژ آلومینیومی است. جنس رادیاتور پنلی ایران رادیاتور 100 سانتی متری ایران رادیاتور از جنس استنلس استیل و رنگ آمیزی شده با رنگ اپوکسی است که به رادیاتور قابلیت مقاومت در برابر آب گرم را می دهد و از خوردگی نمک موجود در آب جلوگیری می کند. رادیاتور پنلی ایرانی رادیاتور 100 سانتی متری در ابعاد مختلف 50 سانتی متر در AX (فاصله بین دو شیر رفت و برگشت متصل به رادیاتور) با سرعت گرمایش 1650 کیلوکالری در ساعت (قدرت خروجی معادل 5670 BTU/ساعت). رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیط‌های مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگ‌زدگی ندارند.

رادیاتورهای پنلی گردش آب کمتری نسبت به رادیاتورهای پره ای نیاز دارند. هر یک از این جنس ها از نظر کارکرد و بازدهی گرمایی متفاوت هستند. رادیاتورهایی که از جنس آلیاژ فولاد هستند، بازدهی گرمایی بالایی دارند و سیستم گرمایی مناسبی برای مناطق سرد و کوهستانی به شمار می آیند. مجله خبری رادیاتور رادیاتورهایی که از جنس آلیاژ آلومینیوم هستند، برای آب و هوای مرطوب مناسب هستند. همچنین رادیاتورهای آلومینیومی برای محیط هایی که مستعد رطوبت هستند، مانند حمام و استخر و… گزینه مناسبی محسوب می شوند. در غیر این صورت، در سریع ترین زمان پوسیده می شوند و از بین می روند.

مهمترین قسمت شستشوی رادیاتور شوفاژ :

رادیاتور پره ای آلومینیومی بیش از نیم قرن است که یکی از رایج ترین و پرکاربردترین وسایل گرمایشی در بین مردم به شمار می رود. همانطور که از نام محصول پیداست، در این مدل پره هایی از جنس آلومینیوم کنار هم قرار می گیرند و میزان گرمایی که این مدل به محیط می دهد به تعداد پره های آن بستگی دارد. از آنجایی که رادیاتور آلومینیومی خاصیت ضد زنگ دارد، در موقعیت جغرافیایی و محیط های شرجی و مرطوب کمتر دچار خوردگی و پوسیدگی می شود. این مدل مقاومت بالاتری در برابر ضربه و خم شدگی دارد و با انواع سیستم های گرمایشی مانند پکیج، موتور خانه و سیستم های خورشیدی سازگار است.

پایین بودن ظرفیت حرارتی

به ازای هر متر مربع 1750 کیلو کالری ظرفیت گرمایی در نظر گرفته شده است. برند های محبوب شوفاژ و رادیاتور به ترتیب الویت عبارتند از ایران رایادتور,بوتان,لورچ,سانیکا, … امکان تعویض پره‌های آسیب دیده ( اگر یک پره سوراخ شد یا به هر دلیل آسیب دید ، امکان آنکه فقط همان پره را تعویض کرد وجود دارد.) البته گاهی هزینه بازکردن بلوک و تعویض یک پره بالاتر از خرید و تعویض کل بلوک رادیاتور می‌باشد. گازی که در قسمت بالای رادیاتور تشکیل می شود گاز هیدروژن است و بعنوان غلط مصطلح در بین مردم به عنوان هوا در رادیاتور شناخته می گردد. وجود نواحی سرد در قسمت بالای رادیاتور (توجه فرمایید، بالای رادیاتور و نه پایین رادیاتور) نشانه وجود و تجمع گاز در قسمت بالای رادیاتور می باشد.

  • رادیاتورها و یا شوفاژهای پره‌ای، نوع دیگر این سیستم‌های گرمایشی هستند.
  • همچنین رادیاتورهای آلومینیومی برای محیط هایی که مستعد رطوبت هستند، مانند حمام و استخر و… گزینه مناسبی محسوب می شوند.
  • یکی تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف- کف و دیوار و پنجره و…
  • جنس رادیاتورها نیز می‌تواند از انواع فولاد، چدن و آلمینیوم باشند (اخیرا در رادیاتورهای پنلی دکوراتیو از سنگ وشیشه نیز استفاده می‌شود).
برای خرید مطمئن می توانید از نمایندگی آنرا تهیه کرده و با نصاب ماهر ، هم نصب را در زمان کمتری به پایان برسانید و هم از نظر کیفیت نصب مطمئن باشید. هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 350 کیلوکالری در ساعت به محیط حرارت می‌دهد. فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیده‌ای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری و جوشکاری می باشد.