برخلاف روش های دیگر این چرخش هوا به حدی مداوم و پی در پی می باشد که در مدت کوتاهی تمامی اتاق گرم می شود. بهتر است رادیاتور شوفاژ را در مکانی نصب کنید که محل ورود سرما به محیط است. برای مثال دماباما در این گفتار از راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ توصیه می کند که زیر پنجره و نزدیک مجله خبری رادیاتور جدارههای خارجی را برای نصب انتخاب کنید. در ادامه راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ باید بدانید که این رادیاتورها دارای دو صفحه موازی هستند که بین آنها دو مبدل حرارتی به نام کنوکتور وجود دارد که بر اساس حرکت هوا به سرعت گرما را از آب گرمایش به کانال های رادیاتور منتقل می کنند.
- به نظرم آنچه در مقاله نوشتهاید درست است و آنچه در گفتار ویدیو میشنویم غلط است.
- بنابراین سعی کنید انواع پوشش ها و موانع را (مانند پرده ، مبلمان و…) از جلوی رادیاتور دور کنید.
- ” برای دیدن سایر نکات و مطالب مشابه به سایت فامکو مراجعه نمایید.”
- در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد.
رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند. رادیاتور یک وسیله گرمایشی فلزی یا نیمه فلزی است که کاربردهای مختلفی دارد، اما در ساختمان ها از آن برای منتقل کردن حرارت آب گرم استفاده می کنند. در واقع می توان گفت که رادیاتور به عنوان یک مبدل حرارتی مستقیم، وظیفه انتقال انرژی حرارتی از یک رسانه به رسانه دیگر را بر عهده دارد. هواگیری رادیاتور در واقع همان عملی است که باعث خروج هوا از رادیاتور و جایگزین شدن آب گرم با آن میشود. این کار باعث میشود آب گرم بهطور یکسان در سر تا سر رادیاتور شوفاژ پخش شده و اتاق را گرم کند تا شما با مشکل گرم نشدن شوفاژ مواجه نشوید. زمانی که عدم گردش آب در رادیاتور شوفاژ رخ دهد و یا گردش آب توسط پمپ بهصورت ناقص رخ دهد و یا پمپ دستگاه معیوب شده باشد، باعث میشود تا دمای آب داغ مدار بهسرعت زیاد شود و در نتیجه مشعل پکیج خاموش میشود و رادیاتور گرم نمیشود.
رادیاتور پره ای
گاهی حتی انقدر فاصله باز بودن آب گرم کم است که حتی آبی که گرم شده به سر شیر مخلوط نمیرسد ولی با اینحال به همون اندازه قطعات شروع به کار کردند . در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند.
با این وجود، اقداماتی که برای افزایش عمر رادیاتور شوفاژ انجام می شوند، تقریباً در تمامی رادیاتورها یکسان هستند. برای انجام این اقدامات هزینه های کمتر و مدت زمان کمتری صرف می شود؛ ولی نتایج آن ها تاثیر بسیار زیادی در عملکرد و در نهایت عمر مفید رادیاتور شوفاژ دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با نکات کلیدی برای افزایش عمر رادیاتور شوفاژ بیشتر آشنا کنیم.
رادیاتور شیشه ای آنیت مدل سوپرلوکس لیزرکات
این سیستمها طول عمر و دوام بسیار بالاتری نسبت به سایر انواع این محصولات دارند. از طرف دیگر، شوفاژهای نوع پرهای از قدیمیترین و با سابقهترین نوع شوفاژها به شمار میروند. لازم است بدانید که این نوع از تجهیزات گرمایشی، از کنار هم قرار گرفتن چندین پره به وجود میآیند. این دسته از محصولات، توان و بازه حرارتی مناسب و قابل قبولی دارند که این عامل، بسته به تعداد پره و همچنین جنس رادیاتور مورد نظر، تغییر میکند.
رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ