رادیاتورهایی که از آلومینیوم در تولید آنها استفاده شده است، سبک بوده و در مقایسه با دو نوع دیگر، از نظر ظاهری جلوه و ظاهر زیباتری دارند. عمر طولانی، زنگ نزدن و هدایت گرمایی بالا در این رادیاتورها از دیگر عواملی است که موجب میشود خرید این نوع رادیاتور بیشتر صورت پذیرد. رادیاتورهای آلومینیومی را بر اساس روش تولید نیز به سه دسته، رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست، اکسترود و دایکاست اکسترود تقسیمبندی میکنند. به دلیل مقاومت این رادیاتور در برابر زنگ زدگی، میتوان از آن در جاهای مرطوب مانند حمام نیز استفاده کرد. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند.
به این شکل که هوای گرم بالای رادیاتور که سبک تر هست به طرف بالا حرکت می نماید و هوای سرد جایگزین آن می گردد و این چرخش دائمی در جریان هوا، باعث گرم شدن محیط می گردد. به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند. پکیج دیواری LR24FF دارای سیستم ایمنی برای کنترل حداقل فشار آب و حداکثر فشار آب است. در پکیج های دیواری که دارای مبدل هستند ، رسوب گیر فسفات در مسیر لوله آب ورودی به منظور جلوگیری از رسوب املاح در مبدل بهتر است نصب شود. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج اکو 22، 85 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد مصرفی در آنها 10bar میباشد. این کارخانه رادیاتور پنلی با کیفیت را در ۲۲ مدل و با اندازههای متنوع از ۶۰ تا ۱۸۰ سانت تولید نمود.
سبد خرید شما
ما در اینجا مقایسهای در میان محصولات موجود در بازار ایران انجام دادهایم تا بتوانید بهترین مناسبترین گزینه با شرایط خود را انتخاب نمایید و در فصول سرد سال از گرمایش منزل خود نهایت لذت را ببرید. برندهای مختلفی در بازار ایران وجود دارد که رقابت تنگاتنگی در زمینهی تولید رادیاتورهای مختلف در شکلها و رنگهای مختلف با یکدیگر دارند. بر اساس قیمت شمش آلومینیوم، قیمت نهایی محصول و راندمان حرارتی آنها بسیار با یکدیگر متفاوت است. میتوان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود. رادیاتورهای پنلی با وجود مزایای بیشماری که دارند دارای معایب متعددی نیز هستند.
نصب رویه چوبی یا فلزی برای رادیاتور جهت زیبایی بهتر، مانع بزرگی برای انتقال انرژی به داخل اتاق می باشد و راندمان را بسیار کاهش می دهد. نظافت و گردگیری دورهای رادیاتور موجب افزایش راندمان گرمادهی آن می شود. برای جلوگیری از یخ زدگی گاز ، تنظیم کننده خودکار جریان گاز در آن در نظر گرفته شده است.
انواع پکیج های ایران رادیاتور مدل پکیج دیواری و زمینی
پکیج های ایران رادیاتور جهت تامین نیاز گرمایشی و آبگرم بهداشتی ساختمان براساس استانداردهای روز دنیا طراحی و تولید می گردد. در ساخت این محصول از قطعات تولیدکننده های معتبر اروپایی استفاده شده است. محصولات تولیدی این شرکت، دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد ملی ایران بوده و از بالاترین راندمان حرارتی در نوع خود برخوردار می باشند. همچنین علاوه بر پکیج های دیواری، پکیج های زمینی منبع دار به جهت تامین آبگرم بهداشتی فراوان و نیاز گرمایشی همزمان چندین واحد مسکونی، طراحی و تولید گردیده است تا در اختیار مشتریان گرامی قرار گیرد. ظرفیت حرارتی خروجی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF، برابر ۲۴۰۸۰ KCal/Hr معادل ۲۸ KW می باشد. ظرفیت حرارتی خروجی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF ، برابر KCal/Hr معادل 28 KW می باشد.
یک رادیاتور برای آنکه بتواند نهایت کارایی و راندمان خود را داشته باشد، باید برخی ویژگیها و خصوصیات را داشته باشد. از جمله این ویژگیها، مقاوم بودن آن از نظر مکانیکی و تحمل ضربه است. تحمل آن در برابر ضربه، امکان استفاده از آن را برای مدتهای طولانی را فراهم میکند. مقاومت رادیاتور در برابر خوردگی نیز از جمله مواردی است که یک رادیاتور حتما باید از آن برخوردار باشد.
رادياتور ایران رادیاتور مدل ماکسی MAXI 500
رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است. بازدهی حرارتی بالا از وبژگیهای اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب میشود. در سال ۱۳۵۷ این کارخانه در شهر اصفهان تاسیس گردید و یکی از نامهای آشنای رادیاتورسازی در ایران شد. این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید.
- دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد.
- تمامی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور دارای سیستم حفاظت در برابر یخ زدگی می باشند.
- برند های محبوب شوفاژ و رادیاتور به ترتیب الویت عبارتند از ایران رایادتور,بوتان,لورچ,سانیکا, …
- این پکیج دیواری دارای توان حرارتی بالا، KCal/Hr معادل 36 KW می باشند.
- رادیاتورهای پرهای از انواع پر طرفدار رادیاتورها محسوب میشوند.
به طور کلی نوع لولهای رادیاتور بیشتر برای دستشویی، حمام و محیطهای مرطوب کاربرد دارد. زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است. تنها مشکل این نوع از رادیاتور این است مجله خبری رادیاتور که بر خلاف نوع پرهای نمیتوان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد کرد. رادیاتور پنلی چه مارکی خوبه؟ یکی از روشهای گرمایشی خانه، که امروزه به شدت فراگیر شده است، استفاده از رادیاتور شوفاژ است.
سطح صاف و بدون تیزی رادیاتور، بالا بودن عمر مفید آن، راحتی در نصب و اتصالات، مناسب بودن قیمت و دارا بودن خدمات پس از فروش از دیگر ویژگیهای یک رادیاتور خوب است. کیفیت رادیاتور پنلی بوتان با وجود مزایای بیشماری که دارند از معایب متعددی نیز برخوردار می باشند. برای اینکه بتوانید بهتر تصمیم بگیرید بهتر است معایب آنها را نیز بدانید.