تاسیسات ساختمان چیست؟ بررسی 2 نوع تاسیسات ساختمانی کلینیک ساختمانی تاسیسات سامان-پنل رادیاتور

امروزه از تاسیسات مکانیکی آبنما و فواره به منظور زیبایی محیط ساختمان استفاده می گردد. نصب پله برقی باید به نحوی باشد که پله بر روی تیرهای اصلی سازه قرار بگیرد. همچنین این پله باید فقط با نیروی وزن و عدم مجله خبری رادیاتور استفاده از جوشکاری بر روی نشیمن گاه قرار بگیرد. آخرین مرحله طراحی و اجرای آسانسور، راه اندازی تابلو فرمان یا همان مغز آسانسور است که حاوی مدارهای فرمان، ریز پردازنده ها و قطعات الکترونیکی می باشد.

تاسیسات مکانیکی چیست؟

نکته مهم در زمینه طراحی توزیع کننده آب این است که باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا مقاومت اصطکاک آن کم شده و از تلاطم آب جلوگیری کند. به همین دلیل از شیرهای تنظیم کننده بر روی خروجی های توزیع کننده استفاده می شود. به منظور پیشگیری از ورود ذرات معلق و آلودگی به سیستم پمپ از یک فیلتر مکش بر روی شلنگ مکش نصب می شود. همچنین تعدادی فیلتر مکش را نیز به شکل موازی در داخل حوضچه آبنما و فواره نصب می کنند تا حجم آلودگی کمتر شود. بخش مهم آبنما و فواره حوضچه است که می تواند از جنس پلاستیک، فولاد و یا بتن ساخته شود.

محل نصب جعبه ترمینال های فرعی در طبقات بوده و وظیفه انتقال خطوط شهری را بر عهده دارد. وظیفه این قسمت تامین انرژی الکتریکی سیستم در طول زمان فعالیت آن می باشد. برخی از پریزها نیز برای کاهش یا افزایش جریان و ولتاژ دارای برنامه ریزی های پیشرفته هستند.

آسانسور به عنوان تاسیسات مکانیکی ساختمان

برای اجرای واحدهای تأسیساتی حتماً باید از نیروهای متخصص و ماهر، در کنار تجهیزات مناسب و باکیفیت استفاده کرد. چراکه وجود اشکال در این واحد می‌تواند روی کیفیت کلی و ایمنی سازه تأثیر بسیار زیادی داشته باشد. همان‌طور که اشاره کردیم تأسیسات ساختمانی به دو نوع مکانیکی و الکتریکی تقسیم‌بندی می‌شوند. که بین آن دو تأسیسات مکانیکی گستردگی بسیار بیشتری داشته و یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساختمان است. خیلی‌های هستند که تأسیسات مکانیکی را قلب ساختمان می‌دانند و معتقدند که هرگونه اخلال در تأسیسات مکانیکی می‌تواند عواقب جدی داشته باشد.

تاسیسات ساختمانی الکتریکی:

پکیجهای گرمایشی همان کار موتورخانه ها را انجام میدهند با این تفاوت که دیگر جزء قطعات مشاء تاسیسات ساختمان نیستند و داخل واحد نصب میشوند و از نظر ظاهری شباهت زیادی به آبگرمکن های دیواری دارند. البته موارد بالا مربوط به تاسیسات مکانیک ساختمان می باشد که تاسیسات مکانیکی مکملی دارد به نام تاسیسات الکتریکی ، که ساده ترینش سیستم ها روشنایی و همین پریزهای برق می باشند و برای بکارگیری و راه اندازی قطعات تاسیساتی ضروریست . از دیگر اصول اجرای تاسیسات مکانیکی در این است که باید این تاسیسات در شرایط ایمن و بهداشتی راهبری و نگهداری گردد. در صورت تغییر کاربری ساختمان باید از قبل از نظر اجرای این تاسیسات به تایید برسد تا این تغییر کاربری از نظر ایمنی و بهداشت و آسایش و بهره دهی موجب بروز اثرات زیان بخشی به این تاسیسات نشود. در صورت تغییر و یا تعمیر در تاسیسات مکانیکی موجود در ساختمان باید انجام این کار به گونه ای صورت بگیرد تا هیچ گونه صدمه و آسیبی به وضعیت تاسیسات آن نشود. و این کار منجر به غیر ایمن شدن وضع تاسیسات نگردد و موجب اضافه شدن بار گرمایی و بار سرمایی اضافی بر روی تاسیسات نشود.

  • یک شبکه از لوله‌ها برای تامین آب و یک شبکه دیگه برای خروج فاضلاب در ساختمان‌ها وجود دارن که به طور موازی باهم فعالیت میکنن.
  • از خانه های گلی گرفته تا آسمان خراش های امروزی به تاسیسات ساختمانی نیاز دارند.
  • سیم های آنتن مورد نیاز و هزینه های مربوط به خرید و سیم کشی آن ها کاهش پیدا می کند.
  • بعضی نیز تاسیسات ساختمان را به سه دسته تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی و سیستم تهویه مطبوع تقسیم می‌کنند.
  • در این بخش باید تلاش شود تا از حداکثر فضای چاه استفاده شود چون می توان کابین بزرگتری را انتخاب نمود.

تاسیسات بهداشتی دارای اجزای مهمی مانند لوله، شیرفیتینگ، نگهدارنده و لوازم بهداشتی می باشد. به منظور ایجاد فشار مضاعف جهت حرکت روان مواد فاضلابی درون لوله، سیستم لوله کشی هواکش به کمک ایجاد فشار منفی در پشت پساب، این نیرو را ایجاد می کند. در واقع این سیستم فشار درون لوله را به منظورجلوگیری از گیر کردن مواد فاضلابی تنظیم می نماید. همچنین گازهای فاضلابی توسط سیستم تهویه به خارج از ساختمان رفته و اجازه بازگشت گازها به درون ساختمان را نمی دهد. آب سرد و گرم در خانه همه ما وجود دارد و شاید ندانید که لوله آب سرد و گرم از یکدیگر جدا هستند. بعدازآن باید به فاضلاب سرویس های بهداشتی اشاره کرد که به طورکلی از همه سیستم فاضلاب خانه جدا بوده و از لوله مخصوص به فاضلاب ریخته می شود.