تجهیزات تشخیص آتش سوزی در سیستم اعلام حریق شامل گاز، شعله و دتکتور دود است. قسمت مهم تاسیسات آبنما و فواره جنس حوضچه است که از پلاستیک، فولاد و یا بتن می باشد. همچنین انتخاب درست عمق حوضچه از بروز حوادثی مانند غرق شدن نیز جلوگیری می کند. وظیفه جلوگیری از گسترش آتش سوزی در ساختمان و خسارت های شدید بر عهده وظیفه تاسیسات اطفا حریق می باشد. این سیستم دارای سنسور هایی می باشند که در یک محفظه پلاستیکی و معمولا در سقف خانه نصب می گردند. سیستم اعلام حریق پیشرفته به صورت خودکار جریان گاز را قطع یا غیر فعال می نماید.
- این سازه می تواند اتاقکی سیمانی با عایق هایی از جنس چوب ترمووود باشد که فضای آن را زیباتر و طراحی اتاقک را به صرفه تر می کند.
- لذا، تاسیسات مکانیکی ساختمان نقش بسیار مهمی در برقراری آرامشفکری وفیزیکی ساکنان ساختمان ایفا می کند و شاید بتوان گفت که قلب ساکنان ساختمان است.
- معمولا در این مرحله برخی از مهندسین معمار سعی بر این دارند که حداقل فضا را به لوله ها، کانال ها و موتورخانه اختصاص دهند.
- در کنترل پنل اعلام حریق وایرلس از هیچ کابلی استفاده نمی شود و کل سیستم با کمک امواج کار می کنند.
- بسیاری از افراد با وجود اینکه مهارت لازم را در رشته خود دارند اما به دلیل به کار نگرفتن مهارتهای نرم نمیتوانند شغل ایده آل خود را بیابند.
وجود تأسیسات ساختمانی باعث می شود تا شرایط رفاهی برای ساکنین یک سازه فراهم شود. تأسیسات ساختمان در همه ساختمان ها باید به صورت اصولی و مهندسی شده، طبق نقشه و معماری ساختمان اجرا شود تا بهترین بازدهی را داشته باشند. اگر معماری و نقشه کشی به صورت اصولی انجام شود، می توان گفت که تأسیسات نیز در محل درست و به تعداد درست استفاده خواهند شد. شخصی که معماری ساختمان را انجام می دهد باید در کار خود حرفه ای باشد تا بهترین پلن و نقشه را برای تعبیه تأسیسات طراحی کند. تأسیسات ساختمانی از نیازهای اساسی یک ساختمان می باشد که نقش پررنگی در ساخت ساختمان دارد.
در این نوع از تهویه از هر دو نوع قبلی استفاده شده و هوای داخل ساختمان مطلوب میشود. برخی ساختمان ها به غیراز تأسیسات اصلی دارای تأسیسات جانبی رفاهی مثل سونا، جکوزی یا سایر موارد مشابه هستند. وجود چنین تأسیساتی سازه شما را به یک سازه برند و لوکس تبدیل می کند و ارزش آن را چند برابر خواهد کرد. استفاده از تجهیزات الکتریکی مانند موتورها و پمپ های آب باعث تولید توان راکتیو در شبکه می شود. این تابلوها جانشین ساده برای جعبه تقسیم های پراکنده در ساختمان های قدیمی هستند.
همان طور که گفتیم، در یک ساختمان از انرژی برق برای حوزههای مختلفی استفاده میشود که نیاز به وجود یک سیستم یکپارچه کننده دارد. هر کدام از این انواع مجله خبری رادیاتوری خود اجزای مختلف زیادی را هم شامل میشوند که در ادامه به صورت کامل خدمتتان توضیح خواهیم داد. طراحی تاسیسات ساختمانی بسیار پیچیده و حساس است و به همین دلیل تنها باید توسط افراد آشنا به قوانین و مقررات درج شده در مباحث ملی ساختمان انجام شود. بهترین محل نصب صاعقه گیرها بر روی برج ها، دکل های انتقال و ساختمان است تا یک مسیر امن برای تخلیه ولتاژ و جریان اضافی به زمین ایجاد شود.
تاسیسات ساختمان شرایط مطلوبی را برای سکونت در یک ساختمان ایجاد می کند. صاعقه گیر وسیله ای است که از یک مدار الکتریکی در زمان برخورد صاعقه در برابر افزایش ناگهانی ولتاژ، ایجاد قوس الکتریکی، جرقه و افزایش جریان حفاظت می کند. از این وسیله برای حفاظت از سیستم های قدرت از طریق انتقال ولتاژ ناگهانی به سمت زمین استفاده می شود، همچنین می توان از طریق کابل زمینی و یا ارتینگ از سیستم های قدرت در برابر برخورد صاعقه محافظت کرد.
تاسیسات سرمایشی و گرمایشی ساختمان
هدف از طراحی تأسیسات بهداشتی، ایجاد سیستم مناسب توزیع آب و دفع فاضلاب ساختمان می باشد که در صورت عدم کفایت، مشکلات قابل توجهی را برای ساکنین آن به وجود می آورد. تمامی محاسبات لازم جهت طراحی تأسیسات بهداشتی، بر اساس استانداردهای تعریف شده در مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان انجام می گیرد. عمده ترین پارامترهای محاسبه و طراحی در سیستم آبرسانی، سایزینگ لوله های آب سرد و آب گرم مصرفی و در صورت نیاز انتخاب پمپ و مخزن می باشند. بنابراین، ارتقای دانش و کسب اطلاعات به روز در رابطه با فناوریهای نوین ساختمانی و راهکارهای کاهش مصرف انرژی در ساختمانها و به کارگیری آنها جهت بهبود کیفیت ساخت و افزایش آسایش ساکنین یک نیاز بسیار ضروری برای ساختمان میباشد.
تاسیسات گاز رسانی ساختمان
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. به منظور فراخوانی و پیج افراد در ادارات، شرکت ها و مکان های عمومی از سیستم پیجینگ استفاده می شود. به کمک سوئیچ جهت دار از برگشت امواج به آنتن جلوگیری کرده و مسیر امواج آنتن را یک سویه می نماید.
وظیفه این قسمت تامین انرژی الکتریکی سیستم در طول زمان فعالیت آن می باشد. بر اساس مبحث شماره ۱۳ مقررات ملی ساختمان باید تمامی پریزهای تک فاز و سه فاز دارای هادی حفاظتی یا سیستم اتصال به زمین یا ارتینگ باشند. برخی از پریزها نیز برای کاهش یا افزایش جریان و ولتاژ دارای برنامه ریزی های پیشرفته هستند. این چراغ ها بر روی محل تغییر مسیرهای فرار، تقاطع ها و راه پله ها نصب می شوند.