تأسیسات چیست و به چه کار می‌آید؟ مجله ونداد تجهیز-پنل رادیاتور

در حال حاضر اما برای تأمین آب، به تأسیسات آبرسانی شهری، سیستم‌های توزیع، مخزن‌های ذخیره‌سازی آب، سامانه‌های متعادل‌سازی جریان و فشار ورودی و خروجی، و تعادل فشار نیاز است. همچنان توالت ها بیرون خانه رو چاه فاضلاب و ظرفشویی همانجایی بود که شیر آب سرد وجود داشت اما همچنان خبری از آب گرم و دوش حمام نبود. شامل تجهیزاتی که مهمترین آن ها کابین، وزنه تعادل، الکتروموتور، راه پله و تابلو برق هستند. مزایای استفاده از آسانسور برای افرادی که دارای توانایی‌های جسمی محدودی می‌باشند بسیار ضروری است. به منظور ارتباط راحت بخش های مختلف خانه هوشمند از راه ارتباطی مشخصی به نام پروتکل های ارتباطی استفاده می شود. درب اتوماتیک دارای انواع مختلفی مانند درب های پارکینگی، درب های شیشه ای، درب های زیر سقفی، درب های رول گیتر، درب های صنعتی و درب های بالا رونده سریع بوده که با در نظر گرفتن نوع کاربری درب مورد نظر انتخاب می شود.

درب های اتوماتیک علاوه بر اینکه امنیت را برای ساختمان فراهم می کنند، باعث سهولت در عبور و مرور و افزایش سطح رفاه ساکنین نیز می شوند. استفاده از دزدگیر و دوربین مدار بسته در کنار درب های اتوماتیک باعث ارتقا امنیت آن ها می شود. می توان ساختمان مورد نظر را به دوربین های مدار بسته تحت شبکه نیز مجهز کرد.

پنجره‌ها، سیستم‌‌های تهویه و توزیع هوا این وظیفه را به عهده دارند که در کیفیت گرما تاثیرگذار هستند. تاسیسات ساختمانی به دو دسته کلی تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی تقسیم می‌شوند. بعضی نیز تاسیسات ساختمان را به سه دسته تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی و سیستم تهویه مطبوع تقسیم می‌کنند. یکی از دستاوردهای مهم تکنولوژی در حوزه ساختمان‌سازی هوشمندسازی سیستم‌های مختلف تاسیسات ساختمانی است. هوشمند کردن سیستم‌های تاسیسات ساختمانی مانند سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم روشنایی، سیستم‌های بهداشتی و… باعث افزایش بازده انرژی شده همچنین هدررفت انرژی را به اندازه چشمگیری کاهش داده است.

آیا لوله آذین برای شوفاز مناسب است؟

تأسیسات الکتریکی به‌عنوان یکی از دسته‌بندی‌های اصلی تأسیسات ساختمانی و انواع آن بخش‌های مهمی از امکانات رفاهی را شامل می‌شود. سیستم‌های روشنایی، آنتن مرکزی، اطفای حریق و حتی دسترسی به برق مستقیم همگی از زیرمجموعه‌های تأسیسات برقی ساختمان هستند. دسترسی به برق همچنین برای امکان استفاده از نود درصد لوازم‌خانگی امری واجب و ضروری است.

ما در این مطلب تلاش کردیم تا جامع ترین اطلاعات را در خصوص انواع تاسیسات مکانیکی و برقی ساختمانی در اختیار شما قرار دهیم. در دوره ای که به نام عصر دیجیتال شناخته می شود، استفاده از سیستم های شبکه ای از جمله اینترنت مرکزی در ساختمان ها یک نیاز است که باید رفع شود. به همین دلیل سیستم های شبکه ای تبدیل به عضو جدایی ناپذیر از تاسیسات الکتریکی ساختمان ها شده اند. مجله خبری رادیاتور تاسیسات برقی هم مانند تاسیسات مکانیکی زیرمجموعه های متعددی دارد، از جمله سیستم های روشنایی، اعلام حریق، صوتی و تصویری، شبکه ای، امنیتی و ارتباطات داخلی دارد که در ادامه به تشریح هر سیستم خواهیم پرداخت. برای تامین آب گرم مصرفی در ساختمان ها از تجهیزاتی همچون آبگرمکن های دیواری و یا ایستاده، پکیج های دیواری و یا زمینی و سیستم موتورخانه استفاده می شود.

این تاسیسات ساختمان در طراحی ساختمان و در هنگام اجرای تاسیسات مکانیکی ساختمان برای جلوگیری از آتش‌سوزی‌های گسترده نقش مهمی را بر عهده دارند. باید وسایل الکترونیکی را به منظور استفاده از آنها به منبع تغذیه جریان متناوب متصل کرد. برای این کار باید وسایل الکترونیکی را به پریز برقی که در مدار سیم کشی قرار دارد، وصل نمود.

3# دستگاه اندازه گیری انرژی

دوربین مدار بسته یک دستگاه ضبط ویدیویی است که قابلیت استفاده در انواع ساختمان ها را دارد. ضبط ویدیویی اکثر دوربین های مدار بسته بعد از تشخیص حرکت فعال شروع می شود. تعدادی از دوربین ها نیز قابلیت ارسال تصاویر ضبط شده به تلفن همراه را دارا می باشند.

  • تجهیزات تشخیص آتش سوزی در سیستم اعلام حریق شامل گاز، شعله و دتکتور دود است.
  • یکی از راهکارهای مهم برای بهبود وضعیت آب‌رسانی به طبقات بالای ساختمان استفاده از پمپ آب در سیستم تأسیسات آب‌رسانی ساختمان است.
  • پریزهای معمولی نیز بر اساس کاربردشان به دو مدل تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند.
  • سیستم صوتی شامل دستگاه های پاور آمپلی فایر، ماتریکس های صوتی و بلندگوها است.
  • متاسفانه بواسطه هزینه پایین انرژی در کشور، به این مهم آنگونه که شایسته است، پرداخته نمی‌شود.
  • اگر فضایی که قصد تامین روشنایی آن را دارید، اتاق کار است، می توان با کمک این سبک از نورپردازی میز کار را با کمک چراغ مطالعه روشن کرد.
به‌طور کلی، تأسیسات مکانیکی به دو نوع صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌شوند. تأسیسات مکانیکی صنعتی شامل سیستم‌های آبرسانی و انتقال آب، فاضلاب و سیالات، تصفیه آن، و تولید انرژی از سیال می‌گردند. از دیگر اصول اجرای تاسیسات مکانیکی در این است که باید این تاسیسات در شرایط ایمن و بهداشتی راهبری و نگهداری گردد. در صورت تغییر کاربری ساختمان باید از قبل از نظر اجرای این تاسیسات به تایید برسد تا این تغییر کاربری از نظر ایمنی و بهداشت و آسایش و بهره دهی موجب بروز اثرات زیان بخشی به این تاسیسات نشود. شامل سیستم ها و تجهیزات مربوط به گرمایش تهویه و تهویه مطبوع ساختمان می باشد که مجموعه ای از فناوری های ضروری جهت ایجاد شرایط آسایش را از طریق تهویه و خلق شرایط دمایی مطبوع برای فضاهای داخلی ساختمان، تشکیل می دهد. تاسیسات الکتریکی دارای پلان‌های مخصوص به خود هستند که می‌تواند جای دقیق سیم‌های برق و همچنین محل نصب لامپ‌ها را در داخل ساختمان مشخص کند تا مهندسین اجرا بتوانند به راحتی و در جای مشخص این سیم‌های برق را در دیوارها جاسازی نمایند.

شرکت مهندسی تهویه نگار با تکیه بر روی تجربه و علم کارشناسان خود سعی دارد مناسب ترین سیستم تهویه یا برودتی را برای مشتریان خود انتخاب کند. در مراحل طراحی و ساخت نیز از اصول و استانداردهای روز صنعت تهویه بهره می برد. بهینه ساری مصرف انرژی و کیفیت بالای قطعات از اولویت های این شرکت است.