بهترین محل نصب رادیاتور در ساختمان تاسیسات 24 ساعته-پنل رادیاتور

حداکثر دمای آبگرم گرمایش در این پکیج ها 85 درجه سانتیگراد می باشد، ضمن اینکه حداکگثر فشار آبسرد ورودی آنها 10 bar است. لازم به ذکر است پکیج‌های ایران رادیاتور شامل 2 سال گارانتی پس از فروش هستند. پکیج‌های زمینی برای گرم کردن میزان بیشتری آب مصرفی از یک مخزن آب تشکیل شده‌اند اما پکیج‌های دیواری مخزن آب ندارند.

دیگ بخار، عنوان ابزاری است که از آن برای گرم کردن آب درون رادیاتور، استفاده می‌کنند. بنابراین آبی که قرار است وارد رادیاتور شود ابتدا توسط دیگ بخار، گرم می‌گردد. این دو ویژگی در مدل‌های پنلی یا تخت بسیار بیشتر دیده می‌شود. قابلیت نطافت آسان، پوشش دهی با رنگ، بازدهی حرارتی بالا دیگر ویژگی‌های این رادیاتور است. اخرین ویژگی این رادیاتور، ۱۰ سال گارانتی است که می‌توان به آن اشاره نمود. در سال ۲۰۰۰ محصول مشترک ایران و ایتالیا جنرال والترو بود که بر پایه‌ی دانش و تکنولوژی روز ایتالیا تولید شد.

این مدل آنالوگ و گرمایشی است، برچسب انرژی B دارد، فاقد عیب یاب دیجیتال و برنامه ریز، گرمایش اسمی 28000Kcal، توان خروجی 28 kw، ظرفیت حرارتی 24080Kcal/h، بقیه موارد فنی دستگاه مانند مدل های قبل است پس از گفتن اضافات پرهیز میکنیم. برای نصب پکیج‌های ایران رادیاتور کافیست با شماره 1600 تماس بگیرید تا مجریان مجاز شرکت ایران رادیاتور به محل زندگی شما آمده و پکیج‌ را برای شما نصب می‌کند. روش کار رادیاتور به این صوت می باشد که حرارت را از طریق جابه جایی هوا منتقل می کند. رادیاتور ها یکی از پرکاربرترین دستگاه های پخش گرما برای جبران تلفات حرارتی ساختمان و گرم نگه داشتن محل مورد نظر استفاده می شود.

سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش. بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. با توجه به توضیحات ارائه شده در قسمت فوق بهترین مکان نصب رادیاتور در اتاق محلی که است که بیشترین سرما و کمترین میزان هدر رفت گرما را دارد. نصب دو رادیاتور شوفاژ در سایزهای کوچک تر بسیار بهتر از نصب یک رادیاتور بزرگ در یک اتاق است و سبب افزایش بهره وری از رادیاتورها می شود.

از دیگر رادیاتورهای موجود در بازار، رادیاتورهای برقی هستند که انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌شان را از برق ساختمان تأمین می‌کنند و به سیستم‌های حرارت مرکزی مانند پکیج و موتورخانه متصل نیستند. رادیاتورهای قرنیزی در قسمت‌های پایینی دیوار نصب می‌شوند و از جدیدترین رادیاتورهایی هستند که به بازار آمده اند. درون این رادیاتورها هم لوله‌های آب گرم وجود دارد و این لوله‌ها قادرند حرارت آب را به محیط پس داده و باعث گرم شدن فضای اطراف شوند. از مزیت‌های این رادیاتور اشغال نکردن فضای اضافی در منازل و هماهنگی آن با دکوراسیون، مقاومت بالا، عدم نشت آب و خراب شدن قرنیز‌ها و عدم نیاز به لوله کشی‌های هزینه بردار اشاره کرد. نهایتا تمام ویژگی‌های ذکر شده سبب می‌شود قیمت تمام شده این نوع رادیاتور بسیار کاهش پیدا کند.

پکیج دیواری ایران رادیاتور-L36

این دستگاه برای فضاهایی با متراژ بالا مناسب است ولی در عین حال قیمت پایینی نسبت به دیگر مدل های پکیج ایران رادیاتور دارد. این پکیج دیواری دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند. 【آسان و ایمن برای استفاده】 همراه با لوازم جانبی و کتابچه راهنمای کاربر ، نصب آسان دیوار نصب می کند فضای بیشتری در اتاق است. روی سیستم های آب گرم کار می کند و کاملاً بی صدا اتاق را بدون خشک کردن پوست و چشم گرم نگه می دارد. رادیاتورهای دیواری Wisewater که با آلومینیوم مقاوم در برابر خوردگی پخته می شوند ، و به طور طبیعی درجه حرارت خیلی سریع افزایش می یابد ، برای گرم کردن اتاق های نشیمن ، اتاق های غذاخوری و سایر فضاهای خانه شما بسیار مناسب هستند. این رادیاتورها کم مصرف هستند و همین امر می تواند در پایین نگه داشتن قبض های آب شما در ماه های زمستان کمک کند.

  • گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانه‌های تولیدی دازد.
  • رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است.
  • لازم است بدانید که این نوع از تجهیزات گرمایشی، از کنار هم قرار گرفتن چندین پره به وجود می‌آیند.
  • در صورتی که سوال یا راهنمایی نیز در زیر می توانید سوال خود را از کارشناسان ما بپرسید تا در کمترین زمان پاسخ آن را دریافت نمایید.
  • سلام،نصب ۲رادیاتور بافاصله۳مترروی یک دیوارودریک راستا مشکلی برای گرمایش ایجادنمیکند.البته ۱ رایاتورهم دردیوارمقابل ودرانتهای پذیرایی وجوددارد.

در حقیقت می‌توان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می‌گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می‌گردند. رادیاتور پره ایآلومنیومی به دلیل واکنش بین مبدل حرارتی پکیج دیواری که از جنس مس می باشد با آلومنیوم تولید گاز هیدروژن می نماید که اصطلاحا از آن به عنوان هوا گرفتن رادیاتور یاد می شود که باعث فشار به پمپ پکیج دیواری و کم شدن عمر آن می شود.

پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل LR24FF :

علاوه بر موارد ذکر شده، خرید داکت اسپیلت ایران رادیاتور نیز در پاسخ به نیاز ساختمان‌ها به تاسیسات حراراتی تهیه و عرضه شده است که در میان ایرانیان کاملا شناخته شده هستند. این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. ظرفیت حرارتی خروجی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF، برابر ۲۴۰۸۰ KCal/Hr معادل ۲۸ KW می باشد. البته در نظر گرفتن این نکته ضروری می باشد که باید در توجه داشته باشید که پمپ های پکیج های دیواری برای گرمایش از طریق رادیاتورها و فن کویل ها طراحی شده است و برای گرمایش کف مناسب نیستند و نیاز به پمپ خطی کمکی وجود دارد .

در نوع آلومینیومی از ترکیب تعداد پره، می توان توان گرمای مورد نظر متناسب با فضای مورد بحث را محاسبه نمود. همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین رادیاتور متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید. به عنوان مثال آشپزخانه از جمله محل هایی است که با روشن بودن اجاق گاز خوراک پزی به اندازه کافی گرم می شود، بنابراین شما می توانید آن را در آشپزخانه نصب کنید که در هنگام آشپزی بتوانید آن را خاموش کنید و فقط در مواقعی که آشپزخانه سرد است آن را روشن کنید. اگر مجبور به قرار دادن رادیاتور در پشت دیوار داخلی اتاق شدید، عایق کاری دیوار را فراموش نکنید.

پکیج‌ها در 2 مدل پکیج دیواری و پکیج زمینی و 2 نوع مخزن دار و بدون مخزن تولید می‌شوند. یک رادیاتور برای آنکه بتواند نهایت کارایی و راندمان مجله خبری رادیاتور خود را داشته باشد، باید برخی ویژگی‌ها و خصوصیات را داشته باشد. از جمله این ویژگی‌ها، مقاوم بودن آن از نظر مکانیکی و تحمل ضربه است.