انواع تاسیسات ساختمان-پنل رادیاتور

لیست زیر شامل بخش های مختلف تاسیسات ساختمانی مکانیکی میباشد که در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم. اجازه دهید در ادامه به بررسی انواع مختلف تاسیسات ساختمانی بپردازیم. در حقیقت تاسیسات ساختمانی ، اجزای حیاتی یک ساختمان می باشند که مربوط به شرایط دیداری، حرارتی، شنیداری و بهداشتی میشوند. از خانه های گلی گرفته تا آسمان خراش های امروزی به تاسیسات ساختمانی نیاز دارند. هنگام برخورد صاعقه، سیستم ایمنی که شامل یک مدار الکتریکی است در مقابل افزایش ناگهانی ولتاژ، ایجاد قوس الکتریکی، جرقه و افزایش جریان محافظت می کند.

  • هدف از اجرای و به کارگیری سیستم های گرمایشی و سرمایشی در تاسیسات مکانیکی ایجاد محیطی با دمای مطلوب و از همه مهم تر کیفیت هوای قابل پذیرش است.
  • عموما سیستم فن کوئل باعث کنترل جداگانه درجه حرارت هر فضا و جلوگیری از انتقال آلودگی بین اتاقها می شود.
  • جنس لوله های استفاده شده برای لوله کشی گاز طبی باید متناسب با شرایط محیط باشد، به همین دلیل اغلب از لوله های مسی برای این منظور استفاده می شود.
  • امنیت از مهم ترین نیاز های انسان است که تاسیسات ساختمانی آتش نشانی وظیفه ایجاد آن را در ساختمان دارد.

طراحی نقشه های نورپردازی، طراحی سیستم روشنایی، سیستم ارتینگ ساختمان، جانمایی تمام وسایل الکتریکی ساختمان و تابلوهای برق، سیم کشی و راه اندازی تلفن و آسانسور همینطور منابع تغذیه، اجرای شبکه و … می باشد. در هنگام ساخت‌وساز و بازسازی ساختمان با تاسیسات چیکار کنیم؟ اگه تابحال به ساخت و آیتم های بازسازی ساختمان خود فکر هم کرده باشین، قطعا با این سوال مواجه شدین. ما در بازسازی ساختمان، علاوه بر سفت کاری و نازک کاری، با تاسیسات هم روبرو هستیم. یعنی همان بخش پنهانی که اهمیت زیادی داره و بعضا چالش‌های زیادی رو هم در بازسازی ایجاد میکنه. در این مطلب میخوایم با انواع تاسیسات ساختمانی، اهمیت اون ها و عوامل مهم اجرایی اون آشنا بشیم.

در ساختمان های مرتفع و صنعتی نصب سیستم های ایمنی مانند صاعقه گیر به دلیل جلوگیری از آسیب به انسان ها و ساختمان بسیار ضروری می باشد. دوربین مدار بسته یک دستگاه ضبط ویدیویی است که قابلیت استفاده در انواع ساختمان ها را دارد. ضبط ویدیویی اکثر دوربین های مدار بسته بعد از تشخیص حرکت فعال شروع می شود.

تاسیسات ساختمان

در ساختمان‌های قدیمی سیستم گرمایشی به صورت شوفاژخانه بوده ولی امروزه به صورت پکیج یا گرمایش از کف وجود داره. سیستم سرمایشی هم از گذشته تا الان، از کولر آبی به کولر گازی و هواساز تغییر کرده است. استفاده از نوعی سیستم گرمایشی که بتونه دما رو در سطح مطلوبی نگه داره، یک مزیت محسوب میشه که نباید از اون غافل شد. تأسیسات الکتریکی عبارتند از سیستم روشنایی، تلفن، آنتن مرکزی، و سیستم اعلام حریق که همگی با برق کار می‌کنند.

مهندسان و معماران برای طراحی و تامین تاسیسات ساختمانی به نکات زیر توجه خاصی دارند. لوله کشی های سرمایش و گرمایش و بخار در هر قسمت باید دارای شیر جداکننده باشند. استفاده از سیستم تهویه مطبوع در تاسیسات بیمارستان بسیار مهم می باشد. به دلیل وجود انواع میکروب و باکتری و حضور بیماران امکان انواع خطرات جانی در صورت عدم نصب سیستم تهویه مطبوع وجود دارد.

اگر می پرسید انواع تاسیسات برقی ساختمان شامل چه بخش هایی شده و چه نکاتی را باید در زمان طراحی و اجرای آن ها رعایت کرد، پیشنهاد می کنیم تا پایان این قسمت با ما همراه باشید. مهمترین اصل در زمان طراحی آبنما نازل های آن هستند که مجله خبری رادیاتور در واقع ویژگی های آبی زیبایی را ایجاد می کنند و باید ابتدای اجرای سیستم لوله کشی و انتخاب پمپ مکش بر اساس میزان فشار و تقاضای آب بررسی و طراحی شوند. این نوع لوله کشی برای دفع انواع پساب از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

تاسیسات استخر(استخر، جکوزی، سونا):

تأسیسات و تهویه مطبوع در بیمارستان اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد و باید در کنار رعایت استانداردها، آسایش مراجعین را نیز در نظر گرفت. بر اساس استانداردهای بهداشتی، در بیمارستان‌ها جریان هوا باید از فضای استریل‌تر به سمت کمتر استریل باشد. از این‌رو، سیستم‌های تهویه مطبوع باید با توجه به جهت جریان هوا و در مکان مناسب به‌درستی نصب شوند. تأسیسات گازهای طبی در بیمارستان، از جمله گاز اکسیژن، دی‌اکسید کربن، هوای فشرده و نیترو اکساید نیز بسیار مهم هستند. با توجه به رشد حوادث غیرمترقبه و آتش‌سوزی، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری‌ها دست به اقداماتی جهت افزایش ایمنی در معماری، ساختار و دسترسی کاربری شهری زده است. مقررات ایمنی آتش‌نشانی در بخش ضوابط ایمنی تأسیسات مکانیکی و الکتریکی آمده‌اند.

سیستم تهویه مطبوع