اجرای تاسیسات مکانیکی و الکتریکی خدمات اجرایی ساختمان-پنل رادیاتور

همانطور که شرح داده شد، بخش تأسیسات یکی از قسمت‌های کلیدی در ساختمان‌هاست که در ساختمان‌سازی کاملاً مورد توجه قرار می‌گیرد. اهمیت تاسیسات در این است که آسایش ساکنان ساختمان در گرو عملکرد مطلوب سیستم‌های تأسیساتی، اعظم از بهداشتی، سرمایشی، و گرمایشی است. تأسیسات برقی (الکتریکی) عبارت است از طراحی و اجرای سیم‌کشی مجله خبری رادیاتور برق و تلفن ساختمان‌های مسکونی و صنعتی. سیستم بخار در تمامی زمان ها از مهم ترین سیستم های انتقال انرژی در صنایع عظیم مانند پتروشیمی، پالایشگاه ها، نیروگاه های برق و تاسیسات حرارتی و برودتی در ساختمان های بزرگ و مسکونی محسوب می گردد. تاسیسات مکانیکی جکوزی وظیفه گردش آب، سرمایش و گرمایش آب را بر عهده دارد.

یکی از تاسیسات بسیار ضروری برای هر ساختمانی، سیستم گرمایشی و سرمایشی است. مهندس مکانیک باید نحوه نصب این سیستم‌ها و امکانات لازم برای نصب را در داخل ساختمان تعبیه کند. هر کدام از این تاسیسات وظیفه مشخص و همچنین پروسه اجرایی خاصی را دارا است که باید توسط مهندس مکانیک و تاسیسات در ساختمان طراحی و اجرا شود. سیستم گازرسانی در تاسیسات ساختمانی زیر مجموعه تاسیسات مکانیکی است و قوانین و مقررات را شرکت گاز و سازمان نظام مهندسی تعیین می‌کند.

تاسیسات ساختمان و روند تکاملی

به منظور اتصال صحیح سر سیم تلفون به پریز باید از فیش مناسب آن استفاده نمود. از فیش دو سیم یا تک زوج برای تلفن های معمولی و از فیش چهار سیم یا دو زوج برای تلفن های سانترال استفاده می گردد. به وسیله روش نورپردازی موردی، اتاق کار را به کمک چراغ مطالعه و همچنین زیر کابینت ها در آشپزخانه را نورپردازی می کنند. در این مدل برای روشنایی کلی محیط از منابع نوری متفاوت مانند لوسترهای سقفی و یا چراغ های دیواری استفاده می شود.

طراحی و اجرا در تاسیسات در پله برقی و آسانسور

پس از اینکه دال بتونی با استحکام بالا نصب شد، باید کابین به داخل چاه ارسال و توسط بکسل ها در محل نصب می شود. در نهایت وزنه ها را به مقدار مناسب و به منظور بالانس کردن قاب وزنه و کابین در داخل چاه قرار می دهند. بعد از اینکه ارسال موتور، بالا کشیدن و قرار دادن آن در محل نصب به پایان رسید، باید دال بتنی آسانسور نصب شود. دال بتونی در بالاترین نقطه چاه بوده و محلی است که موتور آسانسور روی آن قرار می گیرد.

انواع تاسیسات ساختمانی؛تاسیسات لازم برای ساختمان

سیستم صوتی در یک فضای اداری از 3 بخش سیستم صوت عمومی، سیستم کنفرانس و نمازخانه تشکیل شده است. مهمترین نکته در راه اندازی و اجرای سیستم صوت اداری و صنعتی این است که فرکانس صدا در هر قسمت از ساختمان به طور شفاف و به وضوح قابل شنیدن باشد و از طرفی لطمه ای به شنوایی افراد حاضر در ساختمان وارد نکند. در این سیستم تنها یک عدد آنتن به عنوان آنتن مرکزی بر روی پشت بام نصب می شود و چندین تلویزیون از طریق همان یک کابل آنتن مرکزی به شبکه ها وصل می شوند تا تمام واحدهای ساختمانی بتوانند امواج رادیویی و تلویزیونی را دریافت کنند. بنابراین مشخص می شود که بیشترین کاربری آنتن مرکزی در ساختمان هایی با تعداد طبقات بالاتر از 3 الی 4 طبقه است.

  • می‌توان گفت آرامش و آسایش ساکنین در گرو عملکرد بی‌عیب و نقص تاسیسات مکانیکی است.
  • در صورت ایراد در طراحی این لوله کشی، امکان گیر کردن مواد در لوله های فاضلابی به وجود می آید.
  • هوشمند کردن سیستم‌های تاسیسات ساختمانی مانند سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم روشنایی، سیستم‌های بهداشتی و… باعث افزایش بازده انرژی شده همچنین هدررفت انرژی را به اندازه چشمگیری کاهش داده است.
  • این نازل ها بر اساس مقدار فشار و تقاضای آب در ابتدای اجرای سیستم لوله کشی و انتخاب پمپ مکش طراحی می گردند.
  • برای ورود آب از طریق کف و دیواره ها برای لوله های مکش، فشار و همچنین سایر لوله ها از حوضچه کف استفاده می شود.
  • نحوه نصب پوشش ها باید طوری باشد که بتوان در موقع بازرسی و یا سرویس به سادگی آن ها را باز کرد.