آموزش ساده و عملی نگارش پیشینه تحقیق پایان نامه در 4 گام ژورنال هاب | porseshneshan

برای دریافت خدمات مربوط به ترجمه تخصصی مقاله، نگارش کارولتر، فورمت‌بندی مقاله، ادیت تخصصی و ویراستاری مقاله کافی است از طریق شماره‌های تماس ما با همکارانمان در ارتباط باشید. اکثر دانشجویان اشتباه می‌کنند و مرحله پایانی کار را نادیده می‌گیرند؛ مرحله‌ای که در آن ویراستاری و تصحیح انجام می‌شود. باید وقت کافی برای این مراحل بگذارید تا ارزش کار شما بالا باشد و بهترین نتیجه را دریافت کنید.

مشخصات پیشینه تحقیق و مبانی نظری پژوهش میل به دانستن و تلاش برای فهمیدن

برای این منظور، در مورد هر مقاله، باید طرح تحقیق آن مورد نظر قرار گرفته، روش اجرای آن به طور انتقادی بررسی شده، یافته های به دست آمده در رابطه با هدف های تحقیق، مورد قضاوت قرار گیرد. همچنین جهت نوشتن پیشینه تحقیق در مقاله خود می‌توانید از منابعی مانند مقاله‌ها و مطالعات تجربی منتشر شده در مجله‌های معتبر، گزارش‌های تحقیقی، کتاب‌های درسی و برخی پایان نامه‌ها استفاده کنید. مطالعه منابع، به محقق کمک می کند تا دریابد تا کنون چه کارهایی انجام شده و چه کارهایی باید دنبال شود یا آن که چه کارهایی ناتمام مانده که باید کامل شوند. ضمن این که مطالعه منابع، می تواند به عنوان نقطه شروع کار محققان مطرح باشد و در واقع، کار محققان، توسعه کارهای گذشتگان است.

نقل قول باید با تأمل صورت گیرد و بیشتر برای مقاصد تشریحی و نه استنادی، به کار اینجا رود. خلاصه بررسی پیشینه تحقیق، دانش موجود را درباره موضوع مورد بررسی، بیان و کمبودهای آن را مشخص می کند. کمبود ممکن است به علت مشکلات مربوط به روش، فقدان تحقیقات درباره مسئله مورد نظر و یا عدم نتایج قاطع تحقیقات قبلی درباره مسئله باشد.

  • این کار باعث سرعت عمل تحقیق می‌شود و به او هنگام مواجه شدن با موضوعی که شناختی ندارد کمک می‌کند تا به اصل موضوع برسد.
  • 5- در بررسی سوابق تحقیق محقق باید به دنبال آن باشد که خلأهای لازم را بیابد و در بیان مسئله تحقیق خود از آن بهره جوید.
  • در صورتی که مطلبی نیاز به اصلاح و یا تکمیل داشت لطف کرده و این موارد را از طریق صفحه “تماس با ژورنال هاب” به ما منتقل کنید.
  • در واقع با نوشتن پیشینه تحقیق نشان می‌دهید که
    شما منابع مهم در ارتباط با موضوع خود را شناسایی و مطالعه کرده‌اید.
  • بسیاری از متغیرها قبل از شروع تحقیق، برای پژوهش گر، نامشخص و یا بی تأثیر به نظر می رسند و محقق با مطالعه منابع، به ضرورت بررسی آنها پی می برد.

آموزش ساده و عملی نگارش پیشینه تحقیق پایان نامه در 4 گام ژورنال هاب | porseshneshan

یا حتی جنبه های مختلفی از یک موضوع را که لازم است مورد تحقیق قرار گیرد، روشن کند. برای این نوع نگارش می‌بایست منابع مختلفی که با موضوع اصلی ارتباط دارند و جامعیت منحصربفردی از نشریات را در اختیار شما قرار می‌دهند، بخوانید و تحلیل کنید. خلاصه‌ای از مرور کلی اطلاعات مهم در نشریه خیلی اهمیت دارد؛ در واقع نوعی پیوند دادن داده‌هاست که اطلاعات مهم را مجدداً سازمان‌دهی می‌کند تا بتواند مفهوم جدید و تازه‌ای را ارائه نماید. شما بایستی در حین مطالعه منابع انتخاب شده، یادداشت‌هایی را برای خود ذخیره کنید تا در هنگام نگارش متن اصلی پیشینه پژوهش به آنها مراجعه کنید.

دسته‌ها