آشنایی با انواع رادیاتور شوفاژ، پره ای، پنلی، حوله خشک کن-پنل رادیاتور

زمانی که هوا درون رادیاتور شوفاژ وجود داشته باشد، حرکت هوا درون لوله‌کشی آن باعث ایجاد سر و صدا خواهد شد. رادیاتورهای پره ای از آلومینیوم ساخته می شوند و به همین دلیل است که وزن کمی دارند و از لحاظ شکل ظاهری هم با هر نوع دیزاینی می توان آنها را تطبیق داد. یکی از مهم ترین مزایایی که این نوع رادیاتورها دارند این موضوع است که در صورت آسیب دیدن یا خرابی یکی از پره ها، نیازی به باز کردن کل بلوک نیست و و می توان آن را به راحتی با پره سالم تعویض کرد. جهت انتخاب صحیح پکیج رادیاتور متناسب با فضای مورد نظرتان، نقد و بررسی و اطلاعات بیشتر محصولات می توانید با گروه تاسیساتی ژابیز تماس حاصل فرمایید .

  • در حال حاضر سیستم‌ های گرمایشی و سرمایشی جدید بسیار مجهز و در عین حال ساده و بی‌خطر تولید و به بازار عرضه می شوند.
  • در صورتی که رادیاتورها پمپ حرارتی دارند، احتمالاً مشکل از همین‌جاست.
  • واضح‌ترین نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژها، گرم نشدن همه قسمت‌های آن به‌صورت یکنواخت است.
  • شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در می‌آورند.

سلام،نصب ۲رادیاتور بافاصله۳مترروی یک دیوارودریک راستا مشکلی برای گرمایش ایجادنمیکند.البته ۱ رایاتورهم دردیوارمقابل ودرانتهای پذیرایی وجوددارد. سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش. بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. به خاطر داشته باشید که رادیاتور برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون رادیاتور جلوگیری می کند. یکی دیگر از محل های مضر برای نصب و قرارگیری رادیاتور شوفاژ در منزل این است که آن را در پشت پرده های بلند و زخیم نصب کنید. بهتر است رادیاتورها در کنار دیوار و در زیر پنجره یا دیواره های سرد ساختمان قرار گیرند.

آب گرم شده توسط پمپ موجود در موتورخانه و از طریق لوله کشی به قسمت‌های مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای موجود در واحدها می‌گردد. شوفاژها و هم‌‍‌چنین رادیاتور پکیج بوتان، از جمله ابزارها و تجهیزاتی می باشند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، کاربردی می باشند. از این رو می‌ توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت می ‌توان گفت تنها تفاوت شوفاژو رادیاتور این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می ‌گیرد.

رادیاتور آلومینیومی سبک تر زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به فولادی دارد .ولی از لحاظ قیمت گرانتر می باشد .معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد . از مقاوم ترین شوفاژها در برابر رطوبت و آب که در هر بخش از خانه نیز می تواند به کار رود شوفاژهای چدنی می‌باشند که امروزه بیشتر در شمال کشور از آن استفاده می شود. این شوفاژها که با روش خاص ریخته‌گری به وجود می آیند در اندازه و شکل های مختلف بوده و به صورت پره ای در بازار به فروش می روند.

شوفاژ برقی فلر OR20090 ا Feller OR20090 Radiator

برای سرویس نصب رادیاتور شوفاژ از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید. در این بخش ما قصد داریم برای شما تجزیه و تحلیلی از انواع و اقسام این وسایل کاربردی انجام داده و ارزیابی کنیم برای چه سبک خانه ای کدام جنس رادیاتور مناسب تر هستد. علت گرم نشدن رادیاتورها توسط پکیج به عوامل گوناگونی بستگی دارد.

رادیاتور پره ای ایران رادیاتور سفید مدل Termocalor 500

گاهی حتی انقدر فاصله باز بودن آب گرم کم است که حتی آبی که گرم شده به سر شیر مخلوط نمیرسد ولی با اینحال به همون اندازه قطعات شروع به کار کردند . آبی که گرم شده و سپس توسط پمپ به سیستم لوله کشی وارد شده است به رادیاتور وارد می‌شود. مجله خبری رادیاتور ایران رادیاتور یکی از رادیاتورهای معروفی است که هم مشتریان و فروشندگان، هم پیر و جوان که قصد خریدن رادیاتور ندارند به خوبی نامش را می‌شناسند. این رادیاتور در سال ۱۹۳۶ به بهره برداری رسید و همچنان یکی از پیشگامان این صنعت است.

برخلاف روش های دیگر این چرخش هوا به حدی مداوم و پی در پی می باشد که در مدت کوتاهی تمامی اتاق گرم می شود. هنگام خرید رادیاتور گرمایشی، یکی از نمونه های پیشرو می تواند رادیاتور قرنیزی باشد. این مدل ها دارای نمایی زیبا و منحصر به فرد هستند که گرمای یکنواخت را به محیط هدیه می دهند. به طوری که می توانند در کوتاه ترین زمان دمای محیط را به مقدار مطلوب کاربر برسانند.

برای اينكه سطوح گرمايي اين رادياتور را افزايش دهند اطراف لوله ها را به تیغه هايی (پره هايی) متصل می کنند. سیستم گرمايش قرنیزی جايگزين قرنیزهای متداول به کار رفته در ساختمانها اعم از مسكونی و اداری و حتی تجاری شده و با ظاهر و ابعادی در حد قرنیز کاربری گرمايشی را نیز به قرنیز اضافه مینمايد. عدم جاگیري و اشغال فضاي محیط و اتاق و تأثیر نداشتن آن در چیدمان و دکوراسیون محیط داخلي و عدم نیاز به قرنیز کاري محیط داخلي و اتاقها از مزايای آن است. از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اگر مجبور به قرار دادن رادیاتور در پشت دیوار داخلی اتاق شدید، عایق کاری دیوار را فراموش نکنید. شما می توانید با عایق کردن دیوار با استفاده از لایه ای از عایق های پلی استایرن در پشت رادیاتور تا میزان زیادی از هدر رفتن حرارت رادیاتور و انتقال آن به دیوار جلوگیری کنید.

گرمایش از کف بهتره یا رادیاتور ؟