آشنایی با انواع رادیاتور شوفاژ، پره ای، پنلی، حوله خشک کن-پنل رادیاتور

در خانه‌هایی که از سیستم گرمایشی پکیج استفاده می‌کنند، این چرخه درون پکیج اتفاق می‌افتد. بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد. اگر مجبور به قرار دادن رادیاتور در پشت دیوار داخلی اتاق شدید، عایق کاری دیوار را فراموش نکنید. شما می توانید با عایق کردن دیوار با استفاده از لایه ای از عایق های پلی استایرن در پشت رادیاتور تا میزان زیادی از هدر رفتن حرارت رادیاتور و انتقال آن به دیوار جلوگیری کنید. نصب دو رادیاتور شوفاژ در سایزهای کوچک تر بسیار بهتر از نصب یک رادیاتور بزرگ در یک اتاق است و سبب افزایش بهره وری از رادیاتورها می شود. به خاطر داشته باشید که رادیاتور برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون رادیاتور جلوگیری می کند.

عدم گردش آب در رادیاتور به‌علت بالانس نبودن رادیاتورها

آب موجود در رادیاتور، در سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)، توسط تجهیزاتی از قبیل دیگ، مشعل و پمپ گرم می‌شود. آب گرم شده توسط پمپ موجود در موتورخانه و از طریق لوله کشی به قسمت‌های مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای موجود در واحدها می‌گردد. در صورتی که سیستم مرکزی و پمپ حرارتی فعال هستند ولی رادیاتور شوفاژها سرد هستند، باید فشار آب را کنترل کنید. در روی سیستم گرمایشی شما بخشی وجود دارد که نام آن مانومتر است که اندازه‌ی فشار آب را بیان می‌کند. هنگامی که فشار آب از 1 پایین‌تر برود احتمال دارد فشار افت کرده باشد این موضوع به روند عملکرد پکیج ارتباطی ندارد و طبیعی بوده امکان دارد گاهی اوقات افت کند. در صورتی که پکیج شما از پمپ حرارتی استفاده می‌کند جواب علت سرد بودن رادیاتور شوفاژ چیست؟ را باید در این قسمت جویا شویم.

رادیاتور شیشه ای 17 پره آنیت Anit مدل سوپرلوکس رنگی

علت گرم نشدن رادیاتورها توسط پکیج به عوامل گوناگونی بستگی دارد. با در نظر گرفتن علایٔم و نشانه ها می مجله خبری رادیاتور توانید به دلایل این مشکل پی ببری… معمولا این مشکل با سرد شدن نیمی یا تمام شوفاژ خود را نشان می‌دهد.

  • فولاد نیز توان انتقال گرمای خوبی دارد اما یکی از معایب استفاده از این آلیاژ خوردگی و زنگ زدگی آن به شمار می رود.
  • رادیاتور پنلی مجهز به ترموستات تنظیم دما بوده و همچنین در اندازه و موقعیت نصب متفاوت به صورت افقی و عمودی تولید می شود و به همین دلیل در هر فضایی به راحتی قابل نصب است.
  • چرا که عدم رعایت این فواصل باعث کاهش شدید گرمادهی رادیاتور می‌شود.
  • جنس آنها از استیل ، فولاد و آلومینیوم می باشد و بر اساس محیطی که در آن نصب می شوند جنس آنها انتخاب می شود.
  • گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانه‌های تولیدی دازد.
از معایب این نوع رادیاتور شوفاژ می‌توان به عدم امکان تعویض پره ها و همچنین ظرفیت هدایت حرارتی آن که چون از جنس فولاد می باشد، نسبت به آلومینیوم کمتر می باشد. به طورکلی میتوان گفت رادیاتور آلومینیومی سبک تر ، زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتور فولادی دارد، ولی از لحاظ قیمت گرانتر می‌باشد. ولی بعلت سری ولتاژ الکتروشیمیایی آلومینیوم به نسبت آهن که آلومینیوم در خوردگی گالوانیک ضعیف تر از آهن خواهد بود، میزان تولید گاز هیدروژن در رادیاتور آلومینیومی بیشتر از رادیاتور فولادی خواهد بود. در نتیجه این واکنش الکترولیز آب و تولید گاز هیدروژن و اکسیژن را شاهد خواهیم بود.

برای خرید مطمئن می توانید از نمایندگی آنرا تهیه کرده و با نصاب ماهر ، هم نصب را در زمان کمتری به پایان برسانید و هم از نظر کیفیت نصب مطمئن باشید. هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 350 کیلوکالری در ساعت به محیط حرارت می‌دهد. فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیده‌ای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری و جوشکاری می باشد.

🏪فروشگاه مستر ماکان با هدف فروش به صورت اینترنتی شروع به فعالیت کرده تا بتواند در صنعت ساختمان یکی از پیشگامان باشد که فروش مجازی را در صنعت ساختمان در ایران پایه گذاری کند و در امر خرید بهترین گزینه مورد نظر را به مشتری ارائه دهد. در این مقاله در مورد علت هواگرفتن رادیاتور شوفاژ، ماهیت گاز تولیدی در رادیاتور و راه های پیشگیری از آن بحث شده است. این کارخانه محصولات خود را از ۱۳۹۴ به ایران عرضه داشت و به بازارهای ایران امد. تیپ ۲۱ تک کنوکتور، ۲۲ دو کنوکتور و ۳۳ در اندازه‌های ۴۰،۸۰، ۱۸۰ سانت در ایران توسط شرکت تاش تجارت پویا وارد شده است. بهتر است مدلی از رادیاتورها را انتخاب نمایید که بتوانید به راحتی تمیز کنید تا راندمان حرارتی رادیاتور بالاتر برود. قبل از خرید رادیاتور، فاصله‌ی بین لوله‌ی بالا و پایین را به دقت اندازه بگیرید.

میخواستم بدونم چطور با این محل نصب رادیاتور بهتر ساختمان گرم میکنه؟ ممنون میشم اگه جواب بدین. قیمت انواع رادیاتورهای شوفاژ آلومینیومی، فولادی، پنلی و برقی با یکدیگر متفاوت بوده و این موضوع در درجه اول ارتباط مستقیمی با نوع رادیاتورها دارد. ضمن اینکه قیمت رادیاتورهای آلومینیومی باتوجه‌ به تعداد و نوع پره‌ها و البته برند سازنده آن در بازار متغیر است. قیمت رادیاتورهای فولادی، پنلی و برقی نیز باتوجه‌به تنوع موجود در بازار، مدل و برندهای موجود متفاوت بوده و شما در سایت دماتجهیز می‌توانید انواع این مدل‌های مختلف را با قیمت بروز و تخفیف‌های موردنظر خریداری نمائید. رادیاتور یک مبدل حرارتی است که توسط برندهای متعددی در مدل های متنوع طراحی می گردد.

رادیاتور را می توان یک نوع مبدل حرارتی نامید که گرمای آبگرم تولید شده توسط موتورخانه یا پکیج را از طریق تماس سطحی با هوا به محیط داخلی ساختمان منتقل می کند. رادیاتورهایی که در سیستم گرمایشی شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ فولاد می باشند. رادیاتورهای پنلی از دو صفحه تو خالی موازی با یکدیگر ساخته شده اند که فاصله بین این دو صفحه توسط یک یا دو و یا حتی سه ردیف کنوکتور پر می شود تا از این طریق سطح انتقال حرارت افزایش یابد. این رادیاتورها با چندین لایه رنگ های اپوکسی پوشیده شده اند تا در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت شوند.

رادیاتورهای پنلی گردش آب کمتری نسبت به رادیاتورهای پره ای نیاز دارند. هر یک از این جنس ها از نظر کارکرد و بازدهی گرمایی متفاوت هستند. رادیاتورهایی که از جنس آلیاژ فولاد هستند، بازدهی گرمایی بالایی دارند و سیستم گرمایی مناسبی برای مناطق سرد و کوهستانی به شمار می آیند. رادیاتورهایی که از جنس آلیاژ آلومینیوم هستند، برای آب و هوای مرطوب مناسب هستند. همچنین رادیاتورهای آلومینیومی برای محیط هایی که مستعد رطوبت هستند، مانند حمام و استخر و… گزینه مناسبی محسوب می شوند. در غیر این صورت، در سریع ترین زمان پوسیده می شوند و از بین می روند.

رادیاتورهای دایکاست و کلاسیک، در محل نصب، قابلیت کوبل شدن تا 20 پره را دارا می باشند (بیشتر از 20 پره، بعلت سرد ماندن پره های انتهایی توصیه نمی شود). رادیاتورهای پروفیلی قابلیت افزایش و کاهش تعداد پره را ندارند و از بوک های 5 الی 20 پره به بازار عرضه می شوند. قالب ریخته گری این رادیاتورها به صورت یک تکه در برگیرنده تمام پره ها می باشد. به عنوان مثال برای تولید رادیاتور پروفیلی 10 پره، از قالب ریخته گری 10 پره استفاده می شود و یک رادیاتور 10 پره یک تکه تولید می شود که قابلیت اضافه یا کم کردن پره را ندارد. رادیاتورهای پروفیلی ارزان ترین مدل رادیاتورهای آلومینیومی می باشد.